loader
menu

CIUTAT

El CBT celebra la permanència a la LEB amb un homenatge al tècnic Berni Álvarez

El Circ Ciutat diumenge, 19 d'abril de 2015

Tot i que va caure contra el Cáceres en el darrer partit a casa (54-68), tot just començava l'esperada festa de la permanència del CBT a la LEB Plata, i també un homenatge al tècnic, Berni Álvarez. El Serrallo rebia els capitans i capitanes dels equips de la base, la millor cantera de la província, un orgull pel club i el futur de l'equip Km0.

Foto:cbt

Foto:cbt

Foto:cbt

Foto:cbt

Un cop tots a pista, aquests rebien amb un passadís als jugadors del primer equip entre aplaudiments del públic. Una afició que es va quedar al Serrallo per reconèixer el gran treball de l'equip al llarg de la temporada, tant per part dels jugadors com de l'equip tècnic.

Tocava moment dels parlaments i el capità de l'equip, David Fernández, amb micròfon a la mà agraïa repetidament a l'afició pel seu suport al llarg de la temporada, a la directiva pel treball fet i sobretot a l'escola de bàsquet del club. És per això, que els jugadors del primer equip van fer un passadís als nens i nenes de l'escola i als seus entrenadors perquè ells són el futur del club.

L'homenatge a Berni

Sense que l'entrenador ho sabés i davant la seva sorpresa, Berni Álvarez es col·locava al centre de la pista per rebre els seus jugadors, els seus amics i a les seves tres princeses -la seva dona i les seves dues filles-. Junts i amb tot el Serrallo es disposaven a veure un vídeo homenatge preparat per Sergi Amat on recollia els millors moments de Berni com a jugador i com a entrenador, així com dedicacions d'amics seus que no s'havien pogut desplaçar a Tarragona.

Després de molts records i emocions, les dues filles de Berni juntament amb els dos capitans del primer equip, David Fernández i Ferran Torres, posaven l'inici al moment tan esperat: la penjada de la samarreta amb el número 5 al pavelló del Serrallo.

Les paraules de Loli lloant Berni Álvarez com a persona i les de l'alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros reconeixent el gran treball de l'equip, precedien el parlament de Berni Álvarez. Un parlament on agraïa el suport trobat al llarg del seu camí començant pels seus pares, la seva dona i filles, amics i tota la gent del Club Bàsquet Tarragona. Finalitzava així la gran festa de la permanència al Serrallo amb una afició de luxe.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar