loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El cartell de Setmana Santa reflecteix la imatge del Sant Enterrament

El Circ Ciutat divendres, 15 de febrer de 2013

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha editat un total de 2.500 cartells per a la promoció de la Setmana Santa de Tarragona, juntament amb l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona (AASST). La finalitat del cartell és promocionar els actes de la Setmana Santa tarragonina, declarada Festa d’interès turístic nacional per la Generalitat de Catalunya i de manera especial, la Processó del Sant Enterrament del Divendres Sant, un acte també declarat Festa tradicional d’interès nacional per la Generalitat de Catalunya.

El disseny del cartell va a càrrec de Joaquim Julià, que a banda del ser el president de l’AASST, ha estat durant molts anys el dissenyador del cartell. L’impacte visual dels colors foscos del cel denoten el caire seriós d’un esdeveniment religiós que s’inicia amb la caiguda del sol. Els pas representat en aquesta ocasió és el del Sant Enterrament, del Gremi de Marejants. L’escena pertany a l’enterrament de Jesucrist. Envolten el Redemptor mort les imatges de Nicodem, Maria de Cleofàs, la Mare de Déu, sant Joan, Josep d’Arimatea i Maria Magdalena. El cisellà el canongí Salvador Martorell Oller el 1941. Els agremiats porten vesta negra amb cua penitencial i escapulari triangular blau marí, gorgera i medalla. Els autors de les fotografies són: de Joaquim Julià, la Torre de l’Arquebisbe i Pere Amenós, el Sant Enterrament.

El cartell serà distribuït pels comerços de la ciutat, als hotels, a les oficines de turisme de tota la província i Catalunya i resta de l’estat espanyol i a través de les xarxes socials, així com al web del Patronat. El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ja està treballant en l’edició de les guies bilingües que edita cada any amb els principals actes de la Setmana Santa.


Documents

Cartell de Setmana Santa 2013


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar