loader
menu

CIUTAT

Repsol abarateix el carburant als seus municipis veïns, entre ells TGN

El Circ Ciutat dilluns, 20 d'abril de 2015

Els veïns de Tarragona, La Pobla de Mafumet, El Morell Perafort, Constantí, Vila-seca, La Canonja i Els Garidells podran tenir descompte a l'hora de fer benzina si escullen les estacions de Repsol. Aquestes són les poblacions on l'empresa química hi té instal·lacions industrials i als residents de les quals van destinades les bonificacions en el preu del carburant.

Repsol.com

Segons la companyia, la targeta "Repsol Més" atén l'aspiració de molts veïns d'obtenir algun descompte especial en els carburants produïts a la refineria del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

Es tracta d'una targeta gratuïta, sense quotes ni cap cost per a l'usuari, que permetrà obtenir descomptes immediats en els combustibles. Amb la targeta Repsol Más s'obté un descompte immediat de 3 cèntims per litre en carburants, 5 cèntims si és carburant Premium, en qualsevol de les estacions de servei Repsol, Campsa i Petronor de la província de Tarragona i 1 cèntim per litre a les estacions de servei del Grup a la resta d'Espanya.

La targeta s’ha posat en funcionament també als entorns de Puertollano, A Coruña, Cartagena i Muskiz.

Per a Repsol, la targeta és una mostra més del compromís de la companyia amb l’entorn, que se suma a moltes altres accions que es duen a terme per tot el territori.

Els usuaris de la targeta passaran a formar part de la "Comunitat Repsol veïns de Tarragona", un espai de trobada en què hi haurà promocions especials.

La targeta Repsol Més es pot demanar a la pàgina web del Complex Industrial de Repsol www.tarragona.repsol.com.


Documents

Targeta Repsol Més


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar