loader
menu

Alejandro treu múscul i diu que el PP té 'la llista més preparada de TGN'

Sergi Casado dilluns, 20 d'abril de 2015

El PP ha estat l'últim dels tres partits grans que ara tenen representació a l'Ajuntament a l'hora de presentar la llista de cara a les eleccions municipals.

La Doctora en Filologia Immaculada Rodríguez substitueix Judit Heras i ocuparà el número 2 de la llista com a independent.

Amb menys de 40 anys, Alejandro Fernández afronta ja els seus tercers comicis municipals. Ara ho fa amb el convenciment de que tenen un equip preparat per a plantar batalla a Ballesteros i guanyar el dia 24 de maig. "Tenim la candidatura més ben preparada de la ciutat" .

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Les principals novetats de la llista del Partit Popular són les dues primeres dones, que substitueixen Judit Heras i Pilar Juárez.

El número 2, fins ara d'Heras, serà per a la Doctora en Filologia Immaculada Rodríguez, de 33 anys, i que irromp en l'escena política en qualitat d'independent. El 5 de Juárez és per a l'advocada Maria Isabel Negueruela, de 47 anys.

El diputat i regidor Jordi Roca, amb el 3; i el seu company de bancada i també diputat a la Diputació José Luis Martín, amb el 4, completen el cinc inicial popular. Els també regidors Josep Acero i Mariano Herráiz José Luis Martín repeteixen amb el 6 i el 7, així com l'assessor del grup municipal, Enrique de la Torre, amb el 8.

Per tancar el 'top ten' el PP ha fitxat dues independents, i també dones. El número 9 serà per a la Doctora en Filologia Elisa Vedrina, de 45 anys. Amb el 10, Maria Cristina Campos, administrativa i veïna de Bonavista.

Les dues persones més joves de la llista són la Secretaria General de NNGG Tarragona, Ana Rubio, de 22 anys, que ocuparà el 14è lloc. En el 18è, el més jove de tots, l'estudiant de Dret i membre també de NNGG TGN, Joaquim Vandellòs.

(Consulteu la llista en el document adjunt)

"La traïció és una manera de fer en política"

"No tenim cap altra perspectiva que no sigui la de guanyar". Alejandro Fernández es veu com a alcalde, però recorda que l'experiència de l'any 2011: "Aspirem a guanyar, governar és una altra cosa". El cap de llista popular ha explicat que "el que vaig aprendre de 2011 és que la traïció és una manera de fer en política", referint-se, de manera implícita al pacte que va trencar la cúpula de CiU quan ell i CiU de TGN havien cuinat l'acord per destronar Ballesteros.

El PP creu cegament que millorarà els resultats d'ara fa quatre anys, encara que el desgast de la figura d'Alejandro també pot passar factura a la candidatura popular. No és el mateix presentar-se com a candidat sent alcalde que com a aspirant per tercera vegada.

Alejandro és conscient de la conjuntura política actual, però ha insistit que "podrem agradar més o menys, però s'ha demostrat que som de fiar, quan assumim un compromís és per assolir-lo".

El programa electoral està enllestit en un 90 per cent, segons el PP, focalitzarà l'atenció en el creixement turístic, comercial, cultural i patrimonial de Tarragona. "Que Tarragona per fi sigui referent", ha manifestat el líder popular.

Fe absoluta en els Jocs del 2017

A diferència d'altres partits, el PP ha enviat un missatge de tranquil·litat al PSC i a Ballesteros, però fa la sensació que ja ho sap. La fe en els Jocs del Mediterrani és absoluta i ferma. "No podríem superar un fracàs en un esdeveniment d'aquestes característiques".

Això, sí, Alejandro ha deixat clar que ell no s'hi hauria embarcat, però que si és alcalde, també ho serà "el dels Jocs del Mediterrani".


Documents

Llista PP de TGN Municipals 2015


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar