loader
menu

CIUTAT

L'Otto Zutz ja estudia marxar de Tarragona

El Circ Ciutat dimecres, 22 d'abril de 2015

La retallada horària a l'Otto Zutz no ha agradat gens ni mica als propietaris de l'empresa que explota la marca. Fins el punt que estudien seriosament la possibilitat de marxar de Tarragona, quan tot just fa dos anys que el nou local va obrir, en plena Setmana Santa de 2013.

Foto: circdetarragona.com

En un comunicat, la patronal d'oci nocturn Fecasarm, que l'empara i el representa, ha informat que "Otto Zutz està valorant rescindir l’acord de cessió de l’explotació de la marca al local de Tarragona (Francesc Macià, 5) que l’utilitza en l’actualitat".

Fecasarm explica que la intenció dels propietaris de la marca Otto Zutz és, o bé continuar l'activitat, però canviant-li el nom, o si no, traspassar el negoci a un altre operador. "L’empresa actualment explotadora de l’esmentada marca a Tarragona, Queen Spain, S.L., ha manifestat que valora continuar com a bar-restaurant musical i sala de festes sota un nou nom comercial o bé traspassar l’activitat a algun operador interessat.

Mesura desproporcionada i de desprestigi

Fecasarm recull les queixes de “Queen Spain, S.L., qui considera que "el decret recentment signat per l’Alcalde de Tarragona és absolutament desproporcionat i injust, a més d’impossibilitar el desenvolupament de l’empresa i la seva viabilitat econòmica, però és conscient que aquest decret, la seva transcendència mediàtica i les seves conseqüències han provocat un desprestigi enorme de la marca que l’explota."

La patronal d'oci nocturn lamenta que una marca d’oci nocturn tant important com Otto Zutz, que en el seu dia va apostar per Tarragona, estigui considerant marxar de la ciutat d’aquesta manera, maltractada i sense haver estat valorada, ja que amb aquesta marxa les nits de Tarragona hi perdrien i molt.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar