loader
menu

CIUTAT

El Clúster Químic de la Mediterrània, dins l'elit internacional del sector químic i logístic

El Circ Ciutat dimecres, 22 d'abril de 2015

El Clúster Químic de la Mediterrània s'ha presentat en el marc d'una nova edició de la conferència LogiChem, una de les trobades més importants a nivell internacional que es celebren en el sector químic i logístic.

Foto: Chem Med

El director del Port de Tarragona, Francesc Sánchez, ha estat l'encarregat de pronunciar la conferència sobre ChemMed, que ha desvetllat els potencials de Tarragona com a hub químic de referència en el sud d'Europa. La presentació ha donat una visió general de com indústria, port i tots els agents que envolten aquest sector a Tarragona s'han unit al projecte per tal de posicionar al món la marca Tarragona com un destí idoni per a noves inversions.

ChemMed, a més de presentar-se formalment, estarà present amb estand propi en aquesta trobada. L'expedició del clúster, encapçalada per la directora general de l'AEQT, Teresa Pallarès, i pel propi director del Port, Francesc Sánchez, donarà a conèixer els potencials del pol químic tarragoní i la seva força logística a través del Port de Tarragona.

LogiChem és un espai clau per als responsables de la cadena de valor, la logística i per als fabricants químics, en general. Es tracta de l'única conferència europea centrada exclusivament en la funció canalitzadora de negoci que neix a partir de la cadena de subministrament, i on es concentren més de 200 líders del sector a nivell mundial.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar