loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN regalarà tiquets de bus als usuaris del pàrquing del Joan XXIII

El Circ Ciutat dijous, 23 d'abril de 2015

L'Ajuntament de Tarragona regalarà tiquets de bus als usuaris del pàrquing municipal Joan XXIII. És una mesura per afavorir la mobilitat sostenible i descongestionar el tràfic del centre de Tarragona.

Foto: tarragonaradio.cat

Des d'aquesta setmana, els conductors que utilitzin l'aparcament municipal soterrat de Joan XXIII ja poden demanar els dos bitllets gratuïts per viatjar en els autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona. Aquest avantatge està destinat a tots els usuaris de l’equipament, tant si es disposa d’un abonament mensual de 12 o 24 hores com si es fa un ús esporàdic de l’aparcament.

Aquesta acció és el resultat del treball conjunt i de l’acord entre Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) i l’EMT, i està dirigida a promoure una mobilitat sostenible, amb mesures de dissuasió de l’ús del vehicle privat pel centre de la ciutat i incentivant la utilització del transport públic.

Hi passen 5 línies de l'EMT

Els usuaris de l’aparcament Joan XXIII (amb capacitat per a més de 400 vehicles) només han de sol·licitar els dos bitllets d’autobús en la cabina d’informació ubicada a l’entrada del pàrquing, un cop hagin deixat el seu vehicle i agafar qualsevol de les 5 línies que passen per l’hospital (L8, L22, L23, L54 i L85) que connecten amb el centre de la ciutat. Ambdós viatges s’han de realitzar el mateix dia en què s’ha utilitzat el pàrquing i no es poden acumular.

Cal recordar que, des de juny de 2013, aquest pàrquing municipal ubicat davant de l'hospital Joan XXIII ofereix abonaments de 12 hores de dilluns a divendres per només 20€ al mes i de 38€ al mes per 24 hores, també de dilluns a divendres. L'objectiu d'aquests abonaments és aprofitar les places lliures d'aquest aparcament per fer les funcions d'un pàrquing dissuasiu, ja que es troba a la segona corona urbana, i disminuir l'entrada de vehicles al centre de la ciutat.

Aquesta nova iniciativa per facilitar i promoure la intermodalitat entre vehicle privat i transport públic s'emmarca dins dels objectius de reducció de contaminants i pacificació del trànsit del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar