loader
menu

CIUTAT

Una exhibició aèria obrirà els actes de la 25ena Bicicletada Popular de TGN

El Circ Ciutat divendres, 24 d'abril de 2015

Els organitzadors i patrocinadors de la 25a Bicicletada Popular de Tarragona estan ultimant els detalls per a que aquest diumenge, a les 10.00 hores, els milers de ciclistes que es donaran cita a l’Avinguda Vidal i Barraquer puguin gaudir d’una excel·lent jornada d’esport i lleure en companyia dels seus familiars i amics.

Una imatge de l'exhibició aèria de l'any passat. / circdetarragona.com

Exhibició aèria, a punt

Així mateix, tot és a punt ja per a l’exhibició aèria que demà dissabte 25 d'abril, a les 12.30 hores, omplirà d’espectacle i emoció el litoral tarragoní. Els avions i pilots de l’Equip Bravo3 Repsol oferiran tota la seva habilitat i tècnica en un espectacle únic carregat amb figures i acrobàcies de la màxima dificultat i espectacularitat, que tothom podrà gaudir des de la platja del Miracle i el Balcó del Mediterrani.

Precisament en aquest darrer punt, l’organització de la Bicicletada ubicarà una carpa d’inscripcions durant el matí. Així, tothom qui vulgui participar de la trobada ciclista i no s’hagi inscrit encara, podrà fer-ho demà al matí mentre gaudeix de l’espectacular exhibició de vol acrobàtic a motor.

D’altra banda, els estands habituals d’inscripcions ubicats a Parc Central i Eroski mantindran el seu horari habitual avui i demà, de 9.30 a 21.30 hores, mentre que el mateix diumenge hi haurà un estand a l’exterior de Parc Central, a fi que tothom pugui realitzar la seva inscripció.

Més de 6.000 inscrits

Actualment més de 6.000 persones ja s’han inscrit per participar de la 25a Bicicletada. La inscripció és garantia de cobertura sanitària en cas d’accident durant la Bicicletada, així com també permet l’accés al gran sorteig de premis que tancarà la matinal ciclista, i que inclourà una Nintendo 3DSXL, una PlayStation 4, cinc bicicletes MTB, tres dessuadores del Repsol Racing Team, una caçadora del Repsol Racing Team i una samarreta tècnica del Repsol Racing Team.

Els guanyadors del sorteig de premis només podran recollir el seu premi al propi escenari i no en dies posteriors. Així doncs, els premis que quedin deserts seran incorporats al sorteig de la Bicicletada de l’any vinent.
En qualsevol cas, tots els participants de la Bicicletada tindran molts premis directes ja que, com és tradició, en completar el recorregut rebran una bossa d’avituallament amb aliments i diferents obsequis, com la samarreta commemorativa d’aquesta 25a Bicicletada.

El casc, imprescindible

L’organització insisteix en demanar l’ús del casc, ja que és un element de seguretat fonamental per evitar possibles lesions en cas d’accident. En aquest sentit, i buscant sempre la combinació del gaudi màxim dels inscrits amb les millors condicions de participació, es recorda la necessitat de seguir les normes de seguretat indispensables, i que consisteixen en preparar el cos i la bicicleta abans d’iniciar el recorregut; esmorzar bé el dia de la Bicicletada; no oblidar els sistemes de protecció personal com ara el casc, que és fonamental; circular sempre per la calçada, sense ocupar les voreres; i no sobrepassar en cap moment el vehicle de cap de cursa.

Un circuit que creix

Es repeteix la fórmula del doble recorregut que tan bons resultats ha ofert en els darrers anys. així, els més petits podran participar d’un circuit infantil de 2’5 km tot passejant pel barri del Serrallo. A més, en Frank del Francolí acompanyarà els participants de la Bicicletada infantil en els moments previs a l’inici del recorregut, i també els rebrà a la línia d’arribada.

Pel que fa al circuit popular, de 15’5 km, enguany creix per Ponent fins arribar a la carretera de Salou, mentre que l’altra novetat s’ubica a l’altre extrem del recorregut, ja que la 25a Bicicletada recorrerà el passeig Torroja, camí de la Cuixa i barri dels Músics abans d’arribar a la Vall de l’Arrabassada i endinsar-se al litoral tarragoní per arribar finalment a la línia de meta.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar