loader
menu

CIUTAT

El nou Mercat de TGN obrirà matí i tarda sis dies a la setmana

El Circ Ciutat divendres, 24 d'abril de 2015

El plenari de l'Ajuntament de Tarragona ha aprovat finalment el reglament d’usos que regirà el remodelat Mercat Central. El recinte obrirà matí i tarda sis dies a la setmana i tancarà els diumenges. En la votació, CiU ha votat a favor i el PP i ICV-EUiA s’han abstingut.

Foto: circdetarragona.com

La regidora de Comerç i Turisme, Patricia Anton, ha manifestat que es tracta d’un document consensuat amb els paradistes, tot i que encara hi ha serrells pendents que s'han d'acabar de negociar. És la quota anual a pagar pel manteniment del nou mercat, i que no recull el reglament aprovat pel ple.

Anton ha explicat que el reglament d'usos "és un document viu que s’anirà adaptant a mesura que el Mercat comenci a rodar."

Els paradistes que ja tenen concessió pagaran 1.800 euros/m2, respectant el preu pactat ara fa 8 anys, però si alguna de les 69 parades queda lliure, l'Ajuntament l'haurà de treure a concurs i ja es regirà segons els nous preus fixats, a 7.800 euros per metre quadrat. Anton afirma que ja hi ha persones interessades.

El plenari ha començat amb un minut de silenci per la mort de la representant veïnal Elena Regidor.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar