loader
menu

El PP de TGN obre la porta a que els ciutadans gestionin també la politica municipal

El Circ dilluns, 27 d'abril de 2015

El Partit Popular de Tarragona impulsarà un Comitè Auditor Ciutadà per tal de que “tarragonins s’impliquin en el control directe de les polítiques municipals”, tal i com ha explicat avui el candidat a l’alcaldia, Alejandro Fernández.

Foto: circdetarragona.com

Segons Alejandro, “el Comitè Auditor Ciutadà serà un organisme de control de la gestió política format per veïns i veïnes de Tarragona. El mecanisme de funcionament serà el següent: amb una periodicitat trimestral cada regidor de barri compareixerà davant d’aquest Comitè per tal de presentar la seva acció de govern”

“Els membres del Comitè compararan l’acció de govern presentada amb el programa electoral i presentaran les seves conclusions als mitjans de comunicació de la ciutat”, ha prosseguit. Alejandro ha recordat que” en matèria d’excel·lència de polítiques públiques hi ha tres principis irrenunciables: la transparència, rendició de comptes i avaluació de polítiques públiques”.

Per formar part del Comitè Auditor Ciutadà, aquests s’hauran d’inscriure’s prèviament en un enllaç de la pàgina web municipal, assegurant sempre la representació territorial de tots els barris de Tarragona.

“Amb aquesta mesura donarem la possibilitat als tarragonins de tenir una eina de participació ciutadana, més enllà de votar en unes eleccions cada quatre anys”, ha dit Alejandro.

El Popular, ha declarat al respecte que “no podem deixar enrere les demandes de major participació ciutadana i transparència que ens fan els tarragonins. Si tenim la confiança dels nostres veïns impulsarem aquesta iniciativa, i altres mesures en matèria de participació ciutadana i transparència, perquè la Tarragona Guanyadora estarà a la altura de les demandes dels tarragonins i tarragonines.

Alejandro ha conclòs anunciant que vol “liderar la regeneració democràtica a Tarragona”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar