loader
menu

CIUTAT

Set detinguts a Reus vinculats amb el cas Innova

El Circ Ciutat dimarts, 28 d'abril de 2015

Durant el matí d’avui s’estan duent a terme 25 entrades i registres, per ordre del jutjat d’instrucció 3 de Reus, fruit la investigació del conegut com a cas Innova. Els registres es fan de forma simultània als partits judicials de Reus, Amposta, Tarragona i Valls. Com a resultat d’aquests registres s’han detingut, fins el moment, 7 persones que passaran a disposició judicial els propers dies (no es descarta que hi hagi més detencions).

A part de la Primera Tinent d'Alcalde, Teresa Gomis, la Guàrdia Civil també ha detingut l'antiga cúpula de Sagessa i part de l'actual

Els detinguts són:

Foto: Marc Cámara /Cadena Ser Reus-TGN

.- Teresa Gomis, primera tinent d’alcalde de l’ajuntament de Reus

.- Joan Mª Benet, gerent de l’empresa Sagessa

.- Enric Agustí Farré, director general de Sagessa

.- Lluís Nualart, ex director Hospital Sant Joan de Reus

.- José Augusto García Navarro, ex director general de Sagessa

.- Luís Márquez Álvarez, empresari Traider S.L

.- Miguel Ángel Puig Tarrech, director gerent d’Activa Mutuas

Les entrades i registres s’han fet: a la unitat administrativa de l’Hospital Sant Joan de Reus, (on s’hi ha dirigit la comissió judicial formada pel jutge instructor, la secretària judicial i un interventor de la Intervenció General de l’Administració de l’Estat); a totes les seus del grup Sagessa; a l’Hospital comarcal d’Amposta; a l’Ajuntament de Reus; a l’Ajuntament de Cambrils; a l’Institut Pere Mata de Reus; a l’empresa Activa Mutuas 2008 (a la seva seu de Tarragona); a l’empresa Ambulàncies Reus així com en altres empreses privades relacionades amb el món de la sanitat a Tarragona i Reus i en els domicilis de les persones implicades. També s’ha requerit documentació en altres empreses privades i a l’Ajuntament de Torre de l’Espanyol.

Les diligències practicades avui formen part de la peça 4 del conegut com a cas Innova (peça que afecta a l’Hospital de Reus i que està declarada secreta) que s’està instruint en el jutjat nº 3 de Reus i els delictes que s’estan investigant són: falsedat documental, prevaricació, malversació de diners públics, suborn, tràfic d’influències i blanqueig de capitals.

De tota l’operació se n’està fent càrrec la Guàrdia Civil de Tarragona, sota la direcció del jutjat de Reus, que ha desplegat més de 100 efectius per a dur a terme les diligències realitzades avui.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar