loader
menu

La CUP de TGN només es gastarà 13.000 euros en la campanya electoral

El Circ dimarts, 28 d'abril de 2015

La CUP de Tarragona es gastarà 13.000 euros en la campanya electoral per a les municipals. En concret, 13.611,03 euros, i que és una mica superior a la del 2011. Malgrat això, la formació assemblearia que lidera l'alcaldable Laia Estrada preveu una campanya austera i han explicat que pot ser que no s’acabi gastant tota la quantitat.

Foto: circdetarragona.com

Pel que fa al capítol d’ingressos, la Candidatura d'Unitat Popular es nodreix d’una aportació de la CUP Nacional i que surt bàsicament de les quotes dels militants i de subvencions electorals, de l’aportació Territorial del Camp de Tarragona que també surten de les quotes, d’un remenent que tenia l'Assemblea local i per últim d’una previsió de donacions.

El cost de l’enviament de la propaganda electoral es preveu que es financiï amb la subvenció pel nombre de vots recollits per la candidatura i mentre no arribi la subvenció sortiran a partir de préstecs personals que faran els propis militants.

En cap cas es demanarà cap préstec a entitats bancàries ni per l’enviament ni per la campanya. De fet, per abaratir costos tant econòmics com ambientals només s’enviarà una butlleta per domicili independentment del nombre de persones censades prioritzant criteris de gènere i a la gent jove.

Pel que fa a les despeses es destinaran bàsicament a la propaganda publicitària (cartelleria i díptics) i al lloguer del local de campanya.

La CUP segueix apostant per la radicalitat democràtica i per la transparència al fer públic el seu pressupost i demana a la resta de Partits que es presenten que facin públic el cost de les despeses pre-electorals i electorals.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar