loader
menu

CIUTAT

Comencen els treballs d'enderroc del bloc de 4 plantes deshabitat entre els carrers Estanislau Figueres i Ixart

Sergi Casado Ciutat dimarts, 28 d'abril de 2015

Als veïns de l'avinguda Estanislau els esperen uns mesos d'obres i sobretot de molèsties. Des de fa algunes setmanes, la Xarxa Santa Tecla ja ha començat els treballs de construcció d'un nou centre i aquesta setmana s'han iniciat les tasques d'enderrocament de la finca situada en el número 18, que fa xamfrà amb el carrer Ixart. Segons el consistori, duraran uns dos mesos.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Els treballs d'enderroc s'han adjudicat a l'empresa Constecnia 3 i tenen un cost d'uns 77.000 euros. L'ordre de l'enderrocament es plantejarà de manera que prèviament es retiraran els elements que dificultin el desenrunament. L'enderroc es realitzarà element a element, començant per eliminar els elements d'equip en ordre invers a la seva construcció.

La desaparició d'aquesta finca està recollida en el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de la ciutat. L'edifici està deshabitat des de fa anys després que l'Ajuntament ja va reubicar els veïns que hi residien en diferents llocs de la ciutat, respectant les condicions i la superfície dels seus habitatges. Una de les zones de destí d'aquests veïns ha estat l'avinguda Països Catalans.

Un cop desaparegui l'immoble s'alliberarà una mica més el xamfrà que hi ha entre Estanislau Figueres i el carrer Ixart. Fins i tot, es podria estudiar la possibilitat que els dos carrers esmentats puguin quedar connectats perquè des d'Ixart es pugui accedir a Estanislau Figueres.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar