loader
menu

CIUTAT

L'exposició de Chinchilla sobre els anys setanta a TGN es trasllada a l'Espai Turisme

El Circ Ciutat dimecres, 29 d'abril de 2015

L’exposició Ramon Segú Chinchilla: els anys setanta a Tarragona, que des del mes de novembre de l'any passat ha estat visitada per més de 3.500 persones a les dependències de L'Arxiu, Espai Tabacalera, es trasllada ara a l'Espai Turisme del carrer Major. En aquesta nova ubicació i la col·laboració de Tarragona Turisme, l'exposició restarà oberta de l'1 de maig al 24 de juny.

L'exposició, organitzada pel Centre d'Imatges de Tarragona / L'Arxiu, mostra una selecció d’imatges en blanc i negre captades per aquest fotògraf professional que il·lustren els canvis i les transformacions que poc a poc s’anaven generant en l’urbanisme de la ciutat, així com les visites de personatges, les commemoracions oficials de l’època, les festes, els castells, els costums, la Setmana Santa...o bé, simplement, la vida quotidiana d’uns anys en els quals el que era vell no acabava de desaparèixer i el que era nou començava a arribar.

Foto de l'arxiu Chinchilla./ Ajuntament de TGN

Una dècada, la dels setanta, que significava el pas d’un règim dictatorial a un règim democràtic, d’una economia subdesenvolupada a la consolidació d’una de les àrees industrials i turístiques més actives i dinàmiques de Catalunya, amb el conseqüent creixement meteòric de la població que va comportar.

Horari Espai Turisme:

De dilluns a divendres de 10-14h / 15-17h
Dissabtes de 10-14h / 15-19h
Diumenges i festius de 10-14h


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar