loader
menu

CIUTAT

Els càmpings de TGN i l'Ebre promocionen els seus encants

El Circ Ciutat dimecres, 29 d'abril de 2015

L’Associació de Càmpings de Tarragona i Terres de l’Ebre vol arribar als clients que no coneixen el sector, i per això ha posat en marxa la campanya "Unique Mediterranean Camping Destination". L’objectiu és posar en valor tots els atributs que fan única la combinació turística d’unes vacances en un càmping i en una província com la de Tarragona. Tot això per a un públic principalment familiar.

El sector campista de la província de Tarragona té un pes molt important, no només a la demarcació sinó també a Catalunya. L’any passat va registrar 6.7 milions de pernoctacions, dels quals un 42% van provenir de fora de l’estat espanyol.

Foto: Càmpings de Tarragona

En total, el sector campista genera uns 100 milions d'euros de facturació anual i crea 4.000 llocs de treball directes i prop de 10.000 indirectes. És igualment destacable que la inversió anual mitjana en el sector és de més de 15 milions d’euros. La província acull set dels millors càmpings d’Europa, segons el reconeixement atorgat el passat mes de gener per les associacions automobilístiques d’Alemanya i Holanda.

La campanya

La campanya Unique Mediterranean Camping Destination té per objectiu emfatitzar que la província de Tarragona és una zona de vacances i lleure única al sud d’Europa per diverses raons: única pel seu clima i per l’agradable temperatura del mar, única per la seva natura i llegat cultural, única per la seva gastronomia i els seus vins i única per les seves possibilitats d’oci. I la combinació de tots aquest elements fan que Tarragona ofereixi una combinació única al mediterrani per gaudir d’unes vacances.

Allotjar-se en un càmping és la manera ideal de gaudir d’aquest entorn natural. Així, la campanya Unique Mediterranean Camping Destination busca també subratllar la idoneïtat d’aquest tipus d’allotjament que, donades les seves característiques, obren la porta al slow tourism, un tipus de turisme que potencia el contacte amb la natura en un entorn més tranquil. Aquest concepte es veu reforçat per la possibilitat d’allotjar-se a un bungalou. Aquesta opció està esdevenint la primera presa de contacte de moltes persones amb el campisme.

“La nova campanya que presenta Càmpings de Tarragona busca apropar aquest model de vacances a moltes persones que no la coneixen. Molta gent que prova un càmping repeteix a l’any següent. És per això que volem fer que el càmping passi a ser una opció idònia per unes vacances úniques, perquè estem convençuts que és un valor segur”, explica Berta Cabré, presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

Els càmpings a Catalunya

La tendència a l’alça de les reserves de parcel·les, bungalous i mobile-homes durant el passat any posa de manifest la bona trajectòria dels càmpings a Catalunya. Catalunya és el destí nacional preferit pels campistes i l’any passat va tenir un creixement del 2,2% respecte 2013 que es tradueix en un total de 14,8 milions de pernoctacions al 2014. Els països que emeten més turistes cap als càmpings tarragonins són França, Holanda, Alemanya i Regne Unit.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar