loader
menu

CIUTAT

L'assemblea General de l'AEQT reelegeix Loma-Ossorio com a president

El Circ Ciutat dijous, 30 d'abril de 2015

La Casa Canals de Tarragona va ser l'escenari de l’Assemblea General de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), en la qual, el fins ara president Jesús Loma-Ossorio, director de Bayer Material Science a la regió ibèrica, va ser reelegit com a màxima autoritat de l’Associació.

Foto: AEQT

Loma-Ossorio afronta el seu segon mandat, després que durant l’anterior legislatura substituís Joan Pedrerol en el càrrec.

L’Assemblea va comptar amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, qui va posar de manifest que, en aquests anys de crisi econòmica, els territoris amb un fort pes industrial han demostrat l’estabilitat que una activitat econòmica com aquesta comporta. Josep Fèlix Ballesteros ha allargat la mà per seguir treballant en aspectes claus com són el cost de l’energia o el tercer fil.

L’AEQT, després de celebrar les darreres assemblees a Salou, Vila-seca La Canonja i a La Pobla de Mafumet, segueix apropant els actes de l’Associació als diferents municipis que acullen indústria química. La reelecció de Loma-Ossorio va tenir lloc en un espai històric de la ciutat de Tarragona.

A més de la renovació de càrrecs, l’assemblea va servir per fer balanç del darrer exercici, el de 2014. Després dels informes de presidència i de direcció general, els presidents de les set comissions de treball, un a un, van repassar els projectes que han ocupat el 2014. Es van repassar les comissions d’Activitats Portuàries i Logística, de Comunicació, d’Energia, de Medi Ambient, de Seguretat, la Sociolaboral i la de Territori.

A més, també es va fer balanç d’altres projectes com ChemMed Tarragona, el clúster; o el Grup Directiu entre AEQT i AEST, l’associació de les empreses de serveis i manteniment. Hi van assistir i van presentar els seus projectes, en concepte de convidats, com és habitual, els representants d’Aitasa i dels Parcs Químics de Seguretat, dues entitats molt relacionades amb l’activitat de la Indústria Química de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar