loader
menu

CIUTAT

Bloggers internacionals especialitzats en turisme visiten les comarques de TGN

El Circ Ciutat dilluns, 04 de maig de 2015

En el marc del congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015, l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona han organitzat fins el 6 de maig quatre programes de descoberta del territori per alguns dels bloguers internacionals més importants del món del turisme i dels viatges.

Foto: circdetarragona.com

L’objectiu és que aquests bloguers puguin conèixer la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i després puguin promocionar-la a través dels seus blogs, esdevenint així importants prescriptors de l’oferta turística que ofereixen aquestes dues destinacions.

El primer destí, la capital

El primer dels viatges se centra en la ciutat de Tarragona i els seus voltants, i permetrà als bloguers descobrir el llegat romà declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Els participants en aquest viatge també podran conèixer el modernisme de Reus, pujar a les atraccions de PortAventura, o visitar les Destinacions de Turisme Familiar de Cambrils, Salou i La Pineda Platja.

El segon dels viatges recorre l’interior de la Costa Daurada, i permetrà als bloguers visitar els nucli medieval de Montblanc, conèixer el Monestir de Poblet declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, o tastar els millors vins del Priorat.

El tercer dels viatges conduirà als bloguers fins al Delta de l’Ebre, on podran visitar les muscleres i navegar en un veler des de Sant Carles de la Ràpita, nedar entre tonyines a l’Ametlla de Mar, fer la ruta de les oliveres a Ulldecona, o fabricar formatge i sabó a Amposta.

L’últim dels viatges programats portarà als bloguers fins l’interior de les Terres de l’Ebre, on podran visitar la Reserva Natural del Sebes, dinar a la catedral del vi de Pinell del Brai, recórrer les Vies Verdes des d’Horta de Sant Joan a Benifallet, visitar una destil·leria d’aiguardent a Prat del Comte, o conèixer Tortosa.

Aquests viatges s’emmarquen dins el congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015. Del 30 d’abril al 2 de maig, més de 600 bloguers de turisme i viatges de 39 països diferents es van reunir a Lloret de Mar per debatre sobre la influència dels blogs i les xarxes socials en el món del turisme. Aquests bloguers participen ara en 22 viatges de familiarització organitzats per tot Catalunya que tenen com a objectiu donar a conèixer la nostra destinació entre aquests importants prescriptors.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar