loader
menu

CIUTAT

La ruta 'Tarragona dtapes' encara el tram final amb més de 170.000 racions despatxades

El Circ Ciutat dimarts, 05 de maig de 2015

Fins dilluns 4 de maig, els 52 establiments participants a la setena edició del Tarragona dTapes havien despatxat més de 170.000 tapes, un volum d’activitat al que cal afegir-hi les copes que s’han servit en els cinc locals que participen en la modalitat de TapaNuit.

Foto: Cambra de Tarragona

El bon temps, el tret de sortida coincidint amb la diada de Sant Jordi i un continuat augment en la qualitat i la millora del servei, edició rere edició, expliquen que aquesta sigui, hores d’ara, una de les convocatòries més reeixides. L’alta participació ciutadana, que està omplint restaurants, bars i terrasses, s’està traduint en que més de 14.000 persones ja han votat la tapa que més els hi ha agradat.

D’altra banda, pel que fa a la campanya solidària en favor del Banc de Sang i Teixits, s’estima que se superarà la xifra de donants de sang de l’any passat, en que es van fregar les 500 donacions. Val a dir que aquest gest solidari es recompensa amb una tapa.

El concurs i ruta de tapes referència a Catalunya és més que una manifestació gastronòmica ja que durant 18 dies genera sinèrgies positives entre la ciutadania i un retorn econòmic molt significatiu per la ciutat, que serà valorat per la Cambra un cop acabada aquesta promoció.

El VII Tarragona dTapes, que està enfilant ja la resta final (clourà el 10 de maig) és una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de la cervesera Moritz i vinyes i cellers Covides.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar