loader
menu

CIUTAT

Caixa Bank finançarà amb 12 ME la urbanització de l'Anella Mediterrània del 2017

El Circ Ciutat dijous, 07 de maig de 2015

CaixaBank finançarà part de les obres d'urbanització de l'Anella Mediterrània de Campclar que començaran en els propers dies. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el director d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat un acord de finançament per valor de 12 milions d'euros destinat al projecte d’urbanització de l’Anella dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Amb aquesta operació, CaixaBank facilita l’inici de les obres d’adequació dels terrenys que han d’acollir l’Anella Mediterrània. Serà un gran espai verd-parc periurbà on se situaran diversos equipaments dels jocs, destinat a convertir-se, per la seva extensió i excel·lents comunicacions, en una gran zona d’esbarjo familiar on es compaginarà la pràctica de l’esport amb activitats lúdiques i d’oci.

L’Anella Mediterrània preveu la construcció d’un Palau d’Esports amb capacitat per a 5.000 espectadors, una piscina de 50 metres i un estadi d’atletisme provisional amb capacitat per a 15.000 espectadors. El projecte també contempla la remodelació de l’actual pista d’atletisme i el velòdrom, així com la construcció d’una Plaça de l’Esport dins el complex, situada al costat del palau d’esports, que servirà de punt de trobada dins la mateixa Anella.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha afirmat que “la signatura d’aquest préstec permetrà avançar fermament en la construcció de l’epicentre esportiu dels Jocs, que deixarà a la ciutat i al territori un llegat i unes infraestructures de primer nivell per a la pràctica esportiva i promourà la revitalització de la zona”


CaixaBank, soci oficial dels Jocs Mediterranis 2017

Foto: Tarragona 2017

Foto: Tarragona 2017

Per part de CaixaBank, Joaquim Macià ha destacat que “l’operació demostra el compromís de l’entitat financera amb Tarragona i amb la celebració dels Jocs Mediterranis 2017”.

CaixaBank com a soci oficial dels Jocs, la categoria més alta de patrocini de la competició (amb una aportació de 3 ME), és el proveïdor oficial de serveis financers d’aquest esdeveniment esportiu.

El seu president, Isidre Fainé, va assegurar durant l’acte de signatura del patrocini que “amb aquest acord, CaixaBank vol mostrar el seu suport a un esdeveniment que ha de representar un fort impuls per a l’economia, la societat i la imatge internacional de Tarragona”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar