loader
menu

Tarragona entra en campanya

Sergi Casado divendres, 08 de maig de 2015

Tarragona ja està en campanya. Comencen quinze dies frenètics de propostes, bones intencions i projectes engrescadors per a la ciutat i per a les persones que hi viuen, i que culminaran el proper 24 de maig. Que si la Tarragona positiva, que si la Tarragona Guanyadora, que si despertem Tarragona...

Emili Rivelles (Ara Tarragona). / www.circdetarragona.com

Emili Rivelles (Ara Tarragona). / www.circdetarragona.com

Josep Fèlix Ballesteros (PSC). / circdetarragona.com

Albert Abelló (CiU). / circdetarragona.com

Albert Abelló (CiU). / circdetarragona.com

Rubén Viñuales (Ciutadans). / circdetarragona.com

Rubén Viñuales (Ciutadans). / circdetarragona.com

Rubén Viñuales (Ciutadans). / circdetarragona.com

Pau Ricomà (ERC). / circdetarragona.com

Arga Sentís (ICV-EUiA). / circdetarragona.com

Arga Sentís (ICV-EUiA). / circdetarragona.com

Alejandro Fernández (PP). / circdetarragona.com

Ballesteros amb integrants de la llista (PSC). / circdetarragona.com

Com mana la tradició, encara que amb menys presència de gent que en anys anteriors, la Rambla Nova va tornar a ser l'escenari de l'habitual enganxada de cartells.

El candidat que ha mostrat el seu eslògan al més pur estil 'smart' ha estat l'actual alcalde i cap de llista del PSC, Josep Fèlix Ballesteros. El seu partit havia llogat el vestíbul del Teatre Tarragona i al davant hi ha colocat una tarima i una pantalla. Ballesteros aposta per la #TarragonaPositiva, el lema principal de la seva campanya. "Arribem amb les piles carregades, volem una Tarragona en color, i que la campanya no sigui bruta ni en blanc i negre".

Pel que fa a les enquestes que apunten cap a una nova victòria de Ballesteros, el candidat s'ha limitat a admetre que "les sensacions són bones, però res més".

Mentre el seguici socialista festejava davant del Teatre, la resta de famílies polítiques tarragonines ja havien agafat l'escombra i els pots de cola i havien enganxat els primers cartells. Però no tots. El candidat de CiU, Albert Abelló, s'ha fet acompanyar d'una sorollosa batucada per anunciar la seva arribada. "Afrontem les eleccions amb moltes ganes de guanyar. Aquesta ciutat ha estat adormida i aquests últims anys no s'han aprofitat", ha explcat.

Estelades, senyeres i banderes espanyoles. Totes han conviscut en un armonia, no s'ha registrat cap incident i tot s'ha desenvolupat amb normalitat.

Igual d'optimista s'ha mostrat el candidat del PP, Alejandro Fernández, que es presenta per tercera vegada a unes eleccions. "Aspirem a guanyar i a l'alcaldia. Vam estar a punt el 2011, però ara tenim el millor equip, penso dedicar els millors anys de la meva vida a Tarragona i a la seva transformació", ha explicat el popular, amb el lema "La Tarragona guanyadora". "

La cap de llista d'Iniciativa per Catalunya-EUiA, Arga Sentís, també ha penjat cartells, i ho ha fet acompanyada de la portaveu ecosocialista al Parlament, Dolors Camats. "Aquestes eleccions són per triar un Ajuntament que transformi la ciutat i estigui al costat de les entitats", ha manifestat Sentís.

L'alcaldable d'ERC, Pau Ricomà, ha agafat com a referència les darreres eleccions europees, en què la formació independentista va guanyar a tota la ciutat per primer cop. "Sortim des de la pole position", ha ironitzat Ricomà, que ha arribat a la Rambla en taxi, però del partit. Ho ha fet en senyal de protesta perquè els taxistes de la ciutat poden portar clients a l'estació de l'AVE, però allí no en poden agafar. "Demanarem una reordenació del territori", ha anunciat.

Tot i que el 2011 també es va presentar, la presència de Ciutadans llavors va ser testimonial. El cap de llista actual, Rubén Viñuales, sí ha acudit a penjar cartells. Nous aires i gent nova amb noves idees i noves maneres de funcionar, "però això no vol dir que els altres ho han fet tot malament", ha indicat l'alcaldable taronja.

Ara Tarragona s'ha estrenat en una enganxada de cartells. El seu candidat, Emili Rivelles, aposta pel #canvi necessari.

Abans de la mitjanit, però, la CUP ja havia engalanat alguns dels plafons amb diversos missatges, entre els quals la Ruta 'Grans Runes de Tarragona', però sense demanar el vot per a la seva candidata, Laia Estrada. La Candidatura d'Unitat Popular ha assegurat que ells fan campanya tot l'any i que durant els quinze dies de campanya electoral seguiran denunciant les mateixes desigualtats que fins ara.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar