loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Una banda musical de TGN es promociona durant l'enganxada de cartells

El Circ Cultura divendres, 08 de maig de 2015

El grup tarragoní Sifóra Kemfai Elföll va donar la nota d'humor a la nit de l'enganxada de cartells per a les eleccions municipals. Els membres de la banda, finalista del darrer concurs DO Tarragona, van irrompre entre els diferents grupuscles polítics tarragonins per donar a conèixer la seva campanya de micromecenatge, amb que pretenen aconseguir 2.750 euros.

Foto: Sifóra Kemfai Elföll

Amb els diners recaptats, Sifóra Kemfai Elföll promet gravar el seu primer disc. El grup tarragoní ho va donar a conèixer durant el tret de sortida a la campanya de les eleccions al capdamunt de la Rambla Nova. L’enregistrament del disc es farà a l'estudi de gravació Echo Studio de Figuerola del Camp. La presentació del disc es preveu que es faci en un concert únic a les Festes de Santa Tecla de Tarragona.

Durant quaranta dies es pot donar suport a la campanya, sent reconegut als agraïments, descarregant-te el disc online, reservant-te un disc signat pel grup, aconseguint entrades al concert de la presentació del disc o adquirint un concert per a tu de petit format a casa, al teu local o a la teva festa major.

circdetarragona_AD

Sifóra Kemfai Elföll pertany a aquell tipus de bandes inclassificables que apareixen de tant en tant obrint una escletxa dins del panorama musical, estripant etiquetes i creixent en terrenys insospitats com a plantes salvatges. En tres anys han produït una vintena de temes en vàries llengües i estils diversos que conflueixen en un punt en comú: la follia. La bona follia. Aquella que inspira i allibera.

Han estat finalistes del darrer concurs DO Tarragona, escollits pel públic com a 2n classificats. Els temes tenen com a base la cançó pop d'autor i estan condimentades amb influències que van des del jazz fins al swing, passant pel tango o el vals. El directe és fresc i divertit.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar