loader
menu

CIUTAT

Un patruller de l'Armada Espanyola farà una escala de 48 hores a TGN

El Circ Ciutat divendres, 08 de maig de 2015

Nova escala d'un vaixell militar a Tarragona, en aquest cas de l'Armada Espanyola. El patruller Vigía arribarà a la ciutat el diumenge 10 de maig a la ciutat de Tarragona i romandrà atracat fins al migdia del dimarts 12.

El vaixell, que estarà atracat al Moll de Llevant, a la dàrsena de Port Tàrraco, obrirà les portes al públic el diumenge en horari de 11.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 hores.

Foto: foropolicia.es

Amb base a l'Estació Naval de Puntales (Cadis), aquest vaixell de la classe 'Serviola' va ser construït per l'antiga Empresa Nacional Bazán de Ferrol (avui NAVANTIA) i va ser lliurat a l'Armada al març de 1993. Té una eslora de 68, 65 metres i una mànega de 10,33 metres.

El 'Vigía', que té una eslora de 68 metres, es troba realitzant missió de vigilància marítima en aigües del Golf de Cadis, Mar d'Alborán i Mar Mediterrani sota dependència del Comandant del Comandament de Vigilància i Seguretat Marítima.

A més, està participant en suport associat a la missió de l'OTAN 'Active Endeavour' de lluita contra el terrorisme a la Mediterrània.

Aquest vaixell de l'Armada Espanyola compta amb una tripulació de 46 persones, tot i que durant aquesta campanya està reforçada per un equip operatiu de seguretat de 7 infants de Marina que potencien la seva capacitat d'interdicció marítima.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar