loader
menu

El PSC de TGN es torna a conjurar a l'entorn de Ballesteros

El Circ divendres, 08 de maig de 2015

El PSC ha aprofitat el primer dia de campanya per presentar la seva llista i reunir tot l'equip que acompanyarà Josep Fèlix Ballesteros. L'alcalde de Tarragona, ja com a candidat socialista, ha reunit prop de 600 persones al Refugi 1 del Moll de Costa, a només uns metres del pavelló del Serrallo, on el PP hi feia el seu gran acte d'inici de campanya amb Rajoy i Sánchez Camacho, com a acompanyants d'autèntic luxe per a Alejandro Fernández.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

El diputat del PP Rafa Luna ha passat a saludar companys del PSC de camí cap al míting del seu partit. Foto: circdetarragona.com

L'acte ha arrencat fred. Les males condicions acústiques i les dificultats del monologuista tarragoní Javi Sancho per arrencar algun somriure entre el públic el públic han fet que l'espera fos una mica llarga. Abans que Ballesteros detallés les qualitats dels seus companys i companyes de viatge, s'ha projectat un vídeo en què diferents persones residents a Tarragona valoraven les qualitats del candidat Ballesteros.

Algunes amb més projecció pública, i d'altres, amb menys, però amb la mateixa conclusió: Ballesteros és una persona excepcional i un bon alcalde. Són deduccions que s'infereixen un cop es veu el vídeo en que hi apareix un bon grapat de tarragonins i tarragonines.

Els primers aplaudiments han arribat quan Ballesteros per fi ha pujat a la tarima i s'ha adreçat a la seva parròquia. Les primeres paraules del candidat han estat per agrair als regidors que ja no repetiran: Victòria Pelegrín, Carme Crespo, Carles Castillo, Joan Sanahujes i Paco Zapater, encara que aquest últim torna a anar a la llista, però dels últims.

Agraïments als que no repeteixen

L'alcalde ha tingut paraules d'elogi per tots els membres de la llista. Per exemple, a l'actual regidor d'Hisenda i número 7 de la llista, Pau Pérez, Ballesteros li ha donat les gràcies de manera especial, ja que "sense ell no hauríem sortit de la situació tant complicada en que estàvem".

D'Anna Santos, que va de 6, el seu gran coneixement del món editorial; de Josep Maria Milà, l'arquitecte que ocupa el 5, el candidat socialista n'ha dit que "és de les persones que sap més d'urbanisme d'aquest país i ja ho havia intentat en altres ocasions, però ara que no té conflictes, tirarem urbanísticament la ciutat endavant".

L'actual portaveu municipal, Begoña Floría, que ocupa el 4, és també una peça fonamental per al nou projecte socialista. "És una tot terreny i quan es defensa, ho fa amb arguments". Floretes també per al que molts creuen que pot ser el successor de Ballesteros: l'actual Tinent d'alcalde responsable del 2017, Javi Villamayor. "Un jove suficientment preparat, amb una formació solidíssima arreu del món. Una persona amb gran futur; un valor segur". Això li ha dedicat el candidat.

D'Elvira Ferrando, que ocuparà el 2, n'ha ressaltat la independència i la "valentia i el gran coratge que ha tingut".

En el seu discurs, Ballesteros ha posat èmfasi en la necessitat d'atendre les persones, per damunt de tot, i segons ell, la llista que presenta s'hi dedicarà "en cos i ànima". Ha explicat la història de la Berta; un nom imaginari d'una tarragonina real que ha pogut superar les angúnies gràcies als ajuts municipals.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar