loader
menu

Abelló (CiU) proposa un passi cultural gratuït per a tots els tarragonins

El Circ divendres, 08 de maig de 2015

El candidat de CiU a les eleccions municipals, Albert Abelló, ha anunciat la seva proposa de garantir l’accés gratuït a tots els museus i centres culturals de la ciutat a tots els tarragonins i tarragonines. La proposta es materialitzarà amb la creació del ‘passi-cultura’, un carnet que tots els ciutadans empadronats a Tarragona podran adquirir a través de l’Ajuntament.

“Apropem l’oci i la cultura a tota la ciutadania, un dels nostres grans objectius”, afirma Abelló, que subratlla que són molts els espais culturals que existeixen a la ciutat com ara la Casa Castellarnau, el Museu Diocesà, el Museu d’Art Modern, el Museu Bíblic i la multitud de monuments Patrimoni de la Humanitat.

“Invertir en cultura és invertir en ocupació, ensenyament, promoció econòmica, turisme, joventut, comerç... És per aquest motiu que ha de ser una prioritat en el model de ciutat que volem”, subratlla Abelló, que també ha aprofitat per anunciar que, paral·lelament al passi-cultura, una de les altres actuacions que es posaran en marxa immediatament és la millora de la senyalització del patrimoni cultual i turístic de la ciutat, una actuació de millora que inclogui la instal·lació d’elements direccionals, identificadors i informatius clars de cadascun dels espais.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar