loader
menu

Alejandro s'estrena al costat de Rajoy i pesos pesants del PP

El Circ dissabte, 09 de maig de 2015

El Partit Popular ha jugar la seva millor carta, i quan la campanya per a les municipals no feia ni 24 hores que va arrencar. Alejandro Fernández ha donat el tret de sortida a la cursa electoral acompanyat del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, dels ministres Soria i Fernández Díaz, i de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho.

Foto: facebook Alejandro Fdez

Foto: facebook Alejandro Fdez

Foto: facebook Alejandro Fdez

Foto: NNGG Tarragona

Foto: facebook sílvia Pujol

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

A la mateixa hora que Ballesteros presentava la llista del PSC al Moll de Costa, el Partit Popular reunia prop d'un miler de persones al pavelló del Serrallo, algunes de les quals vingudes de fora de Tarragona. L'alcaldable popular ha agraït al president del seu partit que gràcies a la seva bona tasca: "Espanya, està millor que fa tres anys i mig? La resposta és sí. Gràcies president Rajoy”.

Alejandro ha aprofitat el primer acte de campanya per criticar la mala gestió del PSC en la conservació d'edificis a la ciutat, fruit de la "falta d'ambició dels governants locals". I davant Rajoy i un bon grapat de pesos pesants del seu partit i del govern estatal, Alejandro ha tornar a insistir en la necessitat d'obrir Tarragona al mar.

Tothom esperava la intervenció del president espanyol, qui ha començat agraïnt poder visitar "una ciutat patrimoni de la humanitat, amb passat, present i sobretot futur amb gent com Alejandro Fernández al capdavant". Rajoy també s'ha referit a les dues bèsties negres del PP en totes les eleccions que vindran: Podemos i Ciutadans. Aquest últim, a Tarragona, podria pispar-li uns quants vots el proper 24 de maig. El president espanyol ha demanat “sentit comú i mantenir la confiança per aquell partit que ha tret Espanya de la crisi”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar