loader
menu

Albert Abelló (CiU) s'alinea amb el procés sobiranista

Sergi Casado dissabte, 09 de maig de 2015

Igual que ho va fer Alejandro Fernández, anant de bracet del president Rajoy en l'estrena de campanya, el candidat de CiU, Albert Abelló, també ha irromput en la cursa electoral acompanyat del peix més gros.

El President Artur Mas ha acompanyat el candidat tarragoní en l'acte central de campanya: una conversa a la plaça de les Cols davant d'unes 150 persones

El President Mas i l'alcaldable convergent de Tarragona han protagonitzat una trobada peculiar, a la plaça de les Cols, i que s'arrodoniria amb algunes tapes, aprofitant que se celebra la ruta que va idear l'ara candidat de CiU quan era president de la Cambra de Comerç.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Dins d'un tancat, rodejat de taules on també hi havia repartits els principals membres de la llista, Abelló ha començat explicant al President la història del lloc on eren, tant l'antiga com la més recent. "Al desembre del 2009 vam arrossegar fins aquí a l'alcalde de la ciutat per defensar la capitalitat de Tarragona perquè no la volíem compartir amb un poble veí".

Ha estat el primer dels nombrosos atacs del candidat nacionalista a l'alcalde Ballesteros en un acte original i aparentment àgil i fresc, però que no ha aixecat gaire interès. A tot estirar, unes 150 persones; una xifra baixa tenint en compte que es tractava de l'acte central de campanya d'Abelló i que el número de militants a Tarragona donaria per haver omplert la plaça.

Compromès amb el sobiranisme

"La nostra candidatura en cap cas serà aliena al procés sobiranista, estarem, en tot moment, al costat de la transició nacional i del Parlament”, ha assegurat Abelló, que ha manifestat que si el passat mes d’octubre hagués estat alcalde de Tarragona “hauria estat amb els més dels 800 alcaldes que van fer pinya pel 9-N al Palau de la Generalitat”.

Mas: "Som el partit de la feina, del benestar i de la llibertat

Tot i que han començat sota un para-sol, Mas ha convençut Abelló perquè el retiressin i així estarien en igualtat de condicions que el públic que els escoltava des de les escales de la Catedral. Entre els assistents, el president de la Diputació, Josep Poblet; i l'ex alcalde Joan Miquel Nadal. El President ha recordat que CiU és el partit "de la feina, el benestar i la llibertat".

La conversa ha derivat cap a l'atur, i Mas s'ha enorgullit, en assegurar que als municipis on governa CiU l'atur s'ha reduït en els darrers anys. Abelló ha agafat el guant i ha recordat que el número de 12.000 aturats a Tarragona es manté des de fa anys.

Mas ha posat damunt de la taula els 2017, i Abelló ha explicat que hi creu, però necessita que el finançament quedi clar.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar