loader
menu

Arga Sentís (ICV-EuiA) s'emporta el líder d'Izquierda Unida a fer campanya per Bonavista

El Circ diumenge, 10 de maig de 2015

Continua el desembarcament dels principals líders dels partits a Tarragona. Després de Rajoy, Sánchez Camacho i el President Mas, el torn ha estat per la candidatura d'Iniciativa per Catalunya-EUiA. El Coordinador d'Izquierda Unida, Cayo Lara, i el Secretari General d'ICV, Josep Vendrell, han acompanyat Arga Sentís en el seu primer acte de campanya, al barri de Bonavista. Tots dos han coincidit en la necessitat de plantar cara des dels ajuntaments a les polítiques neoliberals amb mesures de rescat social.

Cayo Lara ha defensat a TGN que el seu partit (IU) 'ha estat amb els treballadors perquè som treballadors'

'TGN és molt més que Rambla i Part Alta'

Foto: Genofoto

Arga Sentís ha reivindicat a Bonavista la inclusió de tots els barris en una mateixa ciutat, sense barreres de cap mena, perquè "Tarragona és molt més que la Rambla i la Part Alta", i ha recordat que en aquesta ciutat "hi ha pisos buits perquè els bancs han desnonat els seus habitants, i gent que no pot pagar la llum mentre les elèctriques reben tot el suport del govern".

Ha denunciat, a més, que "la reactivació econòmica és falsa, perquè ens basa en treballs precaris que no ajuden les persones a sortir de la pobresa. Hem de decidir, doncs, al costat de qui estem, de les persones desnonades o dels bancs, dels que no tenen llum a casa o de les elèctriques". "Aquí s'ha de prendre partit per dir quina ciutat volem. Ara més mai, hem de tornar a lluitar, junts i juntes", ha dit la candidata a l'alcaldia per ICV-EUiA.

Cayo Lara ha remarcat que el govern del PP, molt sovint amb el suport de socialistes i convergents, ofega els ajuntaments retallant-los el finançament i impedint-los l'aplicació de polítiques socials des de l'àmbit local.

També s'ha referit a la vulneració sistemàtica dels drets i llibertats que l'actual Constitució garanteix: "tenim dret a treballar, i això no es compleix, com no es respecta tampoc el dret a un salari digne, ni a rebre ajuts de l'estat en cas de necessitat".

Per aquest raó, el Coordinador d'IU ha reclamat l'augment del salari mínim interprofessional i la derogació de la reforma laboral del PP i de la llei Wert, que reintrodueix el classisme en el sistema educatiu. "Som la gent que ha estat amb els treballadors, perquè som treballadors", ha conclòs.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar