loader
menu

Ciutadans fa l'acte més multitudinari de la seva història a TGN amb Rubén Viñuales

Sergi Casado dilluns, 11 de maig de 2015

Ciutadans ha sabut mobilitzar els seus simpatitzants i militants a Tarragona i ha omplert el pis de baix de la sala gran del Palau de Congressos. Més de 900 persones s'han donat cita en l'acte central de la candidatura tarragonina, que té Rubén Viñuales com a cap de llista, i que ha estat acompanyat pel president, líder i mentor de Ciutadans: Albert Rivera.

El candidat s'ha estrenat en campanya davant de 900 persones en un acte al Palau de Congressos que ha tancat el president i líder del partit, Albert Rivera

Totes les enquestes elaborades pels partits tarragonins atorguen a Ciutadans almenys un parell o tres de regidors; un fet que dóna mostra de la força amb que podria entrar en el consistori la llista encapçalada per Viñuales. L'acte ha començat amb uns miniuts de retard perquè el mateix Viñuales estava tornant d'un debat a TV3, en el qual, per cert, no hi han assistit representants de CiU, PP ni PSC.

Foto: mar cirera

Foto: mar cirera

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

"Som l'home nou que ha de canviar TGN"

"Nosaltres som l'home nou que ha de canviar Tarragona", ha reivindicat el cap de llista de Ciutadans. Viñuales ha radiografiat la Tarragona que vol Ciutadans: la cohesió dels barris, per tenir "una idea integral de la ciutat", ha manifestat Viñuales.

"No vull un crèdit de 20 milions d'euros i després un altre de 12 per als Jocs del Mediterrani", ha replicat el candidat tarragoní, que també s'ha preguntat perquè duren tant pocs els nous negocis a Tarragona: "Dura sis mesos. Necessitem que es donin més facilitats per obrir comerços i nous negocis, amb bonificacions a l'IBI de fins el 95 per cent".

Després que el diputat de C's per Tarragona, Matías Alonso, ha assegurat que "no venim a escalfar banqueta, i que el que busquem és el canvi sensat", (el hastag de la candidatura de Viñuales és #elcambiosensato), ha arribat el torn d'Albert Rivera.

"No pactarem amb qui vulgui trencar el país i la convivència"

"La gent espera molt de vosaltres perquè representar a una candidatura d'aquest partit és un luxe", ha indicat Rivera, adreçant-se als candidats de diversos municipis de la província de TGN, i que eren presents al Palau de Congressos.

El gran líder de Ciutadans s'ha referit a l'eclosió del seu partit arran de les darreres enquestes, i per això ha emprat una cita de Victor Hugo: "No hi ha una idea més poderosa que aquella a la que li arriba el seu temps", i aquest és el nostre, ha dit Rivera. A més, ha tancat la porta a pactes: "No pactarem amb qui vulgui trencar el país i la convivència".

L'acte, en el qual només ha parlat en català el diputat Matías Alonso, ha conclòs amb una foto de grup de Rivera amb els quatre primers de la llista tarragonina: Rubén Viñuales, Pedro Sánchez, Lorena Roldán i Sonia Orts, i el diputat Alonso.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar