loader
menu

CIUTAT

Ara Tarragona vol fer desaparèixer l'empresa municipal de mercats

El Circ Ciutat dilluns, 11 de maig de 2015

Ara Tarragona ha proposat implantar la gratuïtat dels primers 20 minuts als pàrquings municipals i també es planteja fer desaparèixer l'empresa de mercats, Espimsa.

També proposa implantar la gratuïtat dels primers 20 minuts als pàrquings municipals

Segons el partit municipalista, "a Tarragona es creen molts conflictes de trànsit en hores puntuals, com abans d’iniciar la jornada laboral o a les entrades i sortides dels nens a l’escola. Amb aquesta mesura, la formació tarragonina proposa evitar embussos innecessaris i llargues cues de vehicles a la ciutat."

El candidat d'Ara Tarragona, Emili Rivelles. / ara Tarragona

Emili Rivelles, candidat a l’alcaldia per Ara Tarragona, ha afirmat que “aquesta és una bona mesura i també necessària ja que ajudarà a descongestionar el centre de la ciutat en hores puntes. No es pot permetre que hi hagi alguns carrers artèria de la ciutat de Tarragona que es saturin a unes hores del dia i generin unes cues de trànsit que afecten a tota la vida de la ciutat.”.

Aquesta no seria l’única mesura que proposa la formació. Per altra banda, Ara Tarragona vol reorganitzar la gestió de tots els pàrquings de Tarragona, tant els municipals com els privats amb concessió, per poder abaratir costos i poder acabar implantant una tarifa plana.

Per altra banda, d’Ara Tarragona volen establir una tarifa d’abonament d’aparcaments des de les 20:00 fins les 8 del matí a 20 euros. De nit, els aparcaments municipals estan pràcticament buits. Amb aquesta mesura, els veïns podran gaudir d’una plaça de pàrquing i els aparcaments veuran les seves places aprofitades.

Vol eliminar Espimsa

La proposta d’Ara Tarragona per millorar la gestió d’aparcaments a la ciutat va encara més lluny ja que volen reestructurar les empreses municipals de Tarragona. Així, proposen eliminar la deficitària ESPIMSA transferint les competències de gestió del Mercat Central i venedors ambulants a la regidoria de comerç.

Els aparcaments serien gestionats per l’empresa municipal d’aparcaments i tot el personal d’ESPIMSA, a excepció del seu gerent, assumiria altres funcions al propi Ajuntament de Tarragona.
Actuar en matèria d’aparcaments és una de les prioritats per Ara Tarragona proposant unes mesures de compromís per Tarragona i pels Tarragonins.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar