loader
menu

El PP de TGN posa deures i obligacions als immigrants

El Circ dimarts, 12 de maig de 2015

El PP continua endurint el seu missatge contra els immigrants, i ara els ha posat deures i obligacions perquè puguin accedir als ajuts socials.

Foto: pp tarragona

El candidat a l’alcaldia de Tarragona, Alejandro Fernández, ha presentat la seva proposta de contracte d’integració dels immigrants a Tarragona per “evitar conflictes socials i per una plena integració de l’immigrant en la societat tarragonina per poder beneficiar-se de les ajudes socials del nostre sistema”.

Segons Alejandro, “no és una aposta inventada, sinó que s’està presentant pel centre-dreta de Cameron a Gran Bretanya i Sarkozy a França per a les ciutats dels seus països, i que s’aplica des de fa anys a Suècia, Dinamarca, Finlàndia i Holanda”.

Aquesta fórmula s’aplicaria “amb un sistema com el que s’aplica al Regne Unit, on es concedeix el green paper”.

Els requisits per accedir-hi

- Coneixement de les llengües del territori. No volem guetos. Volem que tinguin un coneixement suficient, que s’encarregarien de examinar els serveis social, d’una de les dues llengües oficials, el català o el castellà.

- Inscripció en plans de voluntariat per les comunitats immigrades. Per garantir sobretot que no passi com a països on hi ha guetos que formen part d’una xarxa que no té res a veure amb la comunitat que els acull.

- Garantir a les comunitats islàmiques la igualtat entre homes i dones. No podem permetre que hi hagi entorns familiars on les dones no tenen dret a buscar una feina, a escollir educació ni a res perquè a les seves comunitats no se’ls hi permet.

- Un petit test sobre coneixement de drets i deures de la societat que els acull. No és un examen de dret complex, però sí quatre normes bàsiques de convivència del país que els acull.

“Només superant aquests requisits, afegint un empadronament mínim a la ciutat durant 5 anys, la comunitat immigrada podrà tenir accés a les ajudes socials, evitant d’aquesta manera fraus en l’accés als ajuts socials complementaris”, ha explicat.

“Parlem d’ajuts socials complementaris, en cap cas medecines ni atenció social, que aquests són universals. Parlem de bonificacions fiscals i habitatges”, ha aclarit.

“Hem detectat que moltes vegades hi ha frau en les ajudes socials, persones que les reben i tornen als seus països d’origen, que amb una mateixa cartilla s’estan rebent ajuts que no són de rebut, i sobretot per tenir accés a pisos que finalment són pisos pastera”, ha assegurat al respecte.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar