loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'escolania de Montserrat actuarà a la Catedral de TGN el proper 29 de maig

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 12 de maig de 2015

L’Escolania de Montserrat actuarà a la Catedral de Tarragona el proper 29 de maig. Durant el concert, a partir de les 20.30 h, s’interpretaran peces de mestres de l’Escolania i música religiosa europea tant del segle XX com del XXI.

Foto: portalsmontserrat.net

Sota la direcció de Llorenç Castelló, l’Escolania de Montserrat actuarà amb l’acompanyament de la Capella de Música de Montserrat i Mercè Sanchis, a l’orgue.

Actualment l’Escolania està formada per més cinquanta nois de nou a catorze anys. La finalitat de l’Escolania, avui, com en segles passats, és la participació diària en la pregària del santuari, juntament amb la gran afluència de pelegrins de tot el món. És també funció de l’Escolania la difusió de la música sacra, tant d’autors propis (Escola Montserratina), com de compositors internacionals.

Els darrers anys, l’Escolania ha fet nombroses gires de concerts a l’estranger: a Estats Units, Rússia, Puerto Rico, Hongria, Suïssa, Alemanya, Bèlgica, França, Itàlia, Polònia i Xina, a més de nombrosos concerts a Catalunya. I ha enregistrat els CDs Moreneta en Sou, amb poemes de Jacint Verdaguer musicats pel beat Àngel Rodamilans, i el doble CD dels Responsoris de Setmana Santa de Narcís Casanoves.

Les entrades per al concert es poden adquirir a la Catedral, de dilluns a dissabte de 10.00 h. a 18.45 h. També el mateix dia del concert es podran comprar entrades a partir de les 19.00 h.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar