loader
menu

CIUTAT

Comencen les obres dels Jocs del 2017: de moment, el moviment de terres

El Circ Ciutat dimarts, 12 de maig de 2015

Arrenquen les obres dels Jocs del Mediterrani del 2017, que s'han de celebrar a Tarragona d'aquí a només dos anys. Per ser més exactes, comencen les obres relatives al moviment de terres de l’Anella Mediterrània de Campclar, que ha de permetre adequar els terrenys de l’espai per iniciar la urbanització i la construcció del que està cridat a ser l’epicentre esportiu de Tarragona 2017.

Fotos: Ajuntament de TGN

Fotos: Ajuntament de TGN

Fotos: Ajuntament de TGN

Fotos: Ajuntament de TGN

Fotos: Ajuntament de TGN

Fotos: Ajuntament de TGN

Des de primera hora del matí del dimarts 12 de maig, les màquines per fi han entrat als terrenys i han començat a treballar en l'espai que ha d’acollir la construcció d’un Palau d’Esports amb capacitat per a 5.000 espectadors, una piscina de 50 metres i un estadi d’atletisme provisional amb capacitat per a 15.000 espectadors. El moviment de terres té una durada aproximada de quatre mesos.

El director general dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, ha destacat que “avui ens trobem en un dels moments clau i importants del projecte de Tarragona 2017. Portem treballant intensament des de fa anys en aquests Jocs, sovint amb feines menys visibles però que van donant els seus fruits, però és evident que aquest moviment de terres que comença avui visibilitza més que mai els grans avenços del projecte i esborra encara més els dubtes que encara algú pugui tenir”.

A concurs les obres d’urbanització de l’Anella

El Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes (SMHAUSA) ha publicat la licitació del contracte per a la redacció del projecte i la posterior execució de les obres d’Urbanització de l’Anella Mediterrània de Tarragona 2017.

El termini de presentació d’ofertes està actualment obert i s’allargarà fins el dia 9 de juny, data límit de recepció de propostes. L’empresa adjudicatària haurà d’urbanitzar els terrenys que han d’acollir el futur epicentre dels Jocs Mediterranis, l’Anella Mediterrània.

Serà un gran espai verd-parc periurbà on se situaran diversos equipaments dels Jocs i que, posteriorment, es convertirà en una gran zona d’esbarjo familiar on es compaginarà la pràctica esportiva amb activitats lúdiques i d’oci.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar