loader
menu

L'avinguda que unirà l'Anella Mediterrània i IKEA portarà el nom de l'Alcalde Recasens

El Circ dimecres, 13 de maig de 2015

L’alcalde i alhora alcaldable del PSC a Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha referit a un altre dels projectes de futur que permetrà crear ocupació i dinamisme econòmic a Tarragona, com és la instal·lació d’IKEA a la ciutat.

Els terminis per a l'obertura de la multinacional sueca a TGN es mantenen entre finals de 2016 i principis de 2017

Tot i que, segons Ballesteros, els terminis es mantenen, per primera vegada ja s'ha parlat que l'obertura de la multinacional sueca a TGN podria ser a principis de 2017; quasi dos anys més tard que les previsions inicials. “D’aquí a tres setmanes tindrem la reparcel·lació i el pla parcial, amb la qual cosa anem complint terminis i tràmits”, ha anunciat Ballesteros, qui ha reiterat que, “es manté la previsió d’obertura fixada per IKEA, que és per a finals del 2016 o inicis del 2017”.

Ballesteros i Recasens. / circdetarragona.com

Avinguda Josep Maria Recasens

En relació a aquest projecte de futur, l’alcalde i candidat ha anunciat que “connectarem la zona d’IKEA i l’Anella Mediterrània amb l’avinguda Josep Maria Recasens, que serà l’eix central de tota aquesta nova àrea de desenvolupament urbanístic, i que anirà de l’AP7 al Camí de la Coma”. L’alcalde de Tarragona i candidat a la reelecció ha mostrat avui la seva satisfacció per les tres notícies conegudes en les darreres hores i que “demostren el bon moment de dinamisme que viu la nostra ciutat i el nostre territori”.

(L'ex alcalde Josep Maria Recasens va morir el juny de 2013.)

Ballesteros s’ha referit a “l’inici del moviment de terres a l’Anella Mediterrània, que demostra que els Jocs Mediterranis van avançant i que són una realitat indubtable, fora de tot dubte”.

Moviment de terres a l'Anella i gran inversió de BASF a la ciutat

Ballesteros s’ha referit a “l’inici del moviment de terres a l’Anella Mediterrània, que demostra que els Jocs Mediterranis van avançant i que són una realitat indubtable, fora de tot dubte”.Una altra bona notícia per a Tarragona, segons Ballesteros, és “la inversió de 21 milions d’euros anunciada per BASF, que suposa la creació de llocs de treball i el dinamisme econòmic del territori”.

En relació a aquesta inversió, el candidat socialista ha posat en valor que “és molt important que la indústria petroquímica segueixi invertint al territori, perquè suposa que les empreses continuen creient en el nostre territori, malgrat la falta de compromís de l’Estat en qüestions com el tercer fil”.

Finalment, la tercera bona notícia que ha destacat l’alcalde Ballesteros és “l’anunci de l’inici del Fòrum de la Justícia, que ja no té marxa enrere i que es durà a terme en la ubicació ja coneguda”, mentre que també ha comentat que “de moment, el centre obert es mantindrà a la presó i no s’incorpora al Fòrum, la qual cosa permet que aquest dupliqui els metres quadrats destinats a aquest espai”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar