loader
menu

Ballesteros: 'Els Jocs del 2017 són el projecte més important per a TGN en 2.000 anys'

El Circ dijous, 14 de maig de 2015

Ballesteros ha agafat fort la bandera dels Jocs del 2017 i n'ha tornat a sortir al rescat després dels dards que ha anat enviant la majoria de partits.

Foto: PSC Tarragona

L'alcalde de Tarragona i alhora candidat del PSC a les municipals ha reivindicat altre cop els Jocs del Mediterrani del 2017, l'esdeveniment que marcarà la seva etapa com a màxim responsable municipal.

I no és que ho hagi fet amb força, sinó que s'ha referit als Jocs com "el projecte més important que tindrà Tarragona en els darrers 2.000 anys". El cap de llista del PSC s'ha remuntat a l'època romana per enorgullir-se novament del projecte i deixar clar que només el seu partit el defensa a capa i espasa.

I de raó, en té. A excepció del PP, la resta de partits tarragonins no se n'acaben de refiar, principalment en l'aspecte financer. Això, sí, Alejandro Fernández li dóna suport, però des de Madrid encara no s'ha vist un euro.

Ballesteros ha explicat que "per dur-los a terme (els Jocs), cal un govern municipal fort, estable i amb les idees clares per liderar el futur de Tarragona. I això passa només per la nostra candidatura, perquè la resta de propostes ofereixen massa dubtes, o fins i tot alguns, com el candidat de CiU, han posat en dubte els Jocs".

L'inici d'obres no és electoralista

L'alcaldable socialista també ha negat que s'hagi forçat l'inici dels moviments d'obres a l'Anella Mediterrània. "Van començar dimarts després d’un any de gestions i treballs previs de cates arqueològiques i de negociacions amb Fecsa Endesa per al soterrament de les torres de llum. Per tant, no és cert que haguem forçat electoralment aquest inici d’obres, com ha dit algun candidat desinformat", ha etzibat Ballesteros.

I és que, segons ha concretat Ballesteros, “aquests treballs es van licitar ja fa uns mesos i és un projecte que compleix els terminis presentats en el seu dia al Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis. Estem seguint el Pla Director”, ha afirmat.

Ultimàtum a Rajoy

Finalment, l’alcalde i candidat ha llençat un missatge “de preocupació i d’indignació pel silenci de Rajoy i del govern central pel que fa als Jocs. El govern central és l’única administració que no ha complert amb els seus compromisos, i a Rajoy se li ha esgotat el marge. Ha de donar una resposta clara i ha de fer-ho ja, perquè els Jocs no poden esperar més”

Ballesteros ha visitat les obres de moviments de terres a Campclar; el punt neuràlgic dels Jocs, on ha anunciat que en l'Anella també s'hi construïrà un gran parc smart, la zona verda que connectarà Bonavista, Campclar i la zona IKEA, on hi haurà un barri smart”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar