loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Una ruta nocturna permetrà fer un petit tast de tots els museus de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 14 de maig de 2015

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus moltes ciutats del país ofereixen visitar els seus museus la nit del 16 de maig un any més. I Tarragona no és menys. Vuit centres culturals oferiran múltiples activitats i propostes, així com el trenet, que també sortirà de nit per fer més àgil la ruta cultural nocturna, i ho faran seguint un eix conductor que enguany és “explorant la immensitat del mar”.

Foto: MNAT

L'activitat, que porta com a nom "El viatge a la constel·lació museu", s’ha concebut com una ruta que passa per diferents museus i centres culturals de la ciutat de Tarragona buscant un vincle entre cadascun d’ells. L’itinerari es construeix a partir d’un concepte comú, el mar, on cada una de les institucions ha proposat un element que ens permet explicar aquesta idea des de diferents òptiques.

Es faran dos grups: el primer sortirà a 2/4 de 8 del vespre, i el segon, a 2/4 de 9, des de Caixa Fòrum Tarragona, a Colom. Les rutes clouran al cap d'una hora al Museu d'Història de Tarragona.

Trobareu adjunta la previsió horària.


Documents

Previsió horària museus TGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar