loader
menu

Nova demanda des de l'EOI als partits tarragonins perquè la defensin i s'hi 'mullin'

El Circ divendres, 15 de maig de 2015

L'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona ja no figura en el llistat de projectes pendents a la ciutat. No pel que fa a la seva construcció i posada en marxa, però sí en el que respecta a l'ús de tot l'edifici.

Foto: Associació per la Llengua de l'EOI TGN.

Aprofitant el marc electoral, des de la comunitat educativa del centre han tornat a reivindicar una solució perquè l'EOI tarragonina pugui ocupar tota la Chartreuse. L'Associació de les Llengües i la Cultura, que es va crear després que l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona veiés retallat el seu espai, ha penjat una pancarta a les instal·lacions del recinte escolar per recordar a tots els partits polítics que encara continuem reclamant tota la Chartreuse per l'escola.

"Volem fets, no promeses. Volem que se'ns torni el que se'ns va prometre i que mai hem pogut gaudir. Volem que els partits es mullin i diguin què pensen fer i, evidentment, que compleixin les seves promeses", ha demanat l'associació. En la pancarta es pot llegir "Volem fets. Chartreuse 100% EOI".

La comunitat educativa del centre demana poder ocupar també la planta superior de la Chartreuse; un espai on ara mateix hi ha les oficines del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat. Ara fa unes setmanes, el Parlament va aprovar una proposta de resolució del PP que instava el Govern i l'Ajuntament de Tarragona a negociar per trobar una ubicació alternativa a les dependències d'Economia.

El ple de l'Ajuntament tambéva aprovar una moció conjunta en defensa de l'EOI. Per aquest motiu, i per la incertesa que els genera, la veu denunciant ha estat l'Associació de les Llengües i la Cultura de l'EOI.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar