loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Xiquets de TGN organitzen un concurs de dibuix per apropar el fet casteller a les escoles

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 15 de maig de 2015

La Colla Castellers Xiquets de Tarragona organitzarà un concurs de dibuix entre les escoles de la ciutat. Ho farà en el marc dels aniversaris que celebra enguany i que presentarà properament.

El concurs està destinat als alumnes de P4 i P5 d’Educació Infantil i als de 1r i 2n de Cicle Inicial d’Educació Primària i, sota el títol “el fet castellers dels menuts”, es pretén donar a conèixer i apropar-los el fet casteller, contribuir a difondre els valors intrínsecs a la nostra tradició i, sobretot, apostar per la història castellera de la ciutat fent partíceps de la mateixa als més menuts a traves d’aquesta activitat a les escoles.

A dia d’avui el certamen ja compta amb gairebé 600 participants de diferents escoles de la ciutat que, junt amb una explicació i mostrant els elements típics dels castells i de la Colla castellers Xiquets de Tarragona, passen una molt bona estona fent els seus dibuixos.

El termini per poder participar en el concurs finalitza el 29 de maig.

El concurs es resoldrà el 15 de juny: de cada curs s’escolliran deu finalistes i cinc guanyadors, que rebran un obsequi, i tots aquests formaran part d’una exposició al pati d’assaig de la Colla que s’inaugurarà el dia 23 de juny, coincidint amb un munt d’activitats per a la canalla de la ciutat que es farà a la Plaça del Rei i de les que properament donarem més informació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar