loader
menu

ARA Tarragona acusa el PSC i CIU de copiar les seves idees

El Circ dilluns, 18 de maig de 2015

La darrera enquesta no donava bons resultats per al partit municipalista Ara Tarragona, ja que es quedava sense representació al plenari tarragoní. El seu candidat a l'alcaldia, ha posat el peu a l'accelerador i ha acusat el PSC i CIU de copiar-li algunes de les seves idees per millorar la ciutat.

A Boscos, a Llevant, tothom hi vol posar càmeres. / circdetarragona.com

Emili Rivelles, durant el xat del Circ. / circdetarragona.com

Rivelles ha denunciat l’actitud d’alguns partits polítics de la ciutat que dediquen la seva campanya a copiar propostes dels altres i se les fan seves. El cas més rellevant és el de la proposta que el grup independent va presentar el passat 8 de maig en matèria de seguretat. Ara Tarragona vol implantar càmeres de seguretat amb lectors de matrícula a Llevant, Part Baixa i Sant Salvador; crear la policia de proximitat a la ciutat i afegir patrulles policials nocturnes amb una caserna a La Mora.

Ara Tarragona denuncia que el PSC, tres dies després, va anunciar als mitjans de comunicació que ‘l’Ajuntament vol posar en marxa un sistema d’enregistrament de matrícules molt més econòmic que la videovigilància amb menys entrebancs legals on s’enregistren petits vídeos amb la matrícula als accessos a les urbanitzacions’.

Amb la publicació d’aquesta notícia, els socialistes es van fer seva la proposta d’Ara Tarragona seva, utilitzant els mateixos arguments i les mateixes idees que el grup independent. Emili Rivelles ha criticat que “el PSC, sense idees i desgastat, és un altre exemple de falta d'imaginació i d'inoperància. Han deixat la ciutat adormida i ara han de recórrer a plagiar idees d'altres partits, com el nostre”.

També CiU i ha fet una presentació de propostes per millorar la seguretat a la ciutat de Tarragona. Els convergents van presentar la seva proposta el passat 15 de maig on anunciaven la voluntat d’instal·lar videovigilància i crear la policia de proximitat. Així mateix, també han estat altres les propostes d’Ara Tarragona que han inspirat als partits grans, com la creació d’habitatge social a partir d’habitatges tancats o abandonats.

Rivelles ha sentenciat: “La campanya de xapuses i despropòsits de CiU va més enllà amb la falta d'imaginació per part del candidat i els seus assessors. No tenen imaginació i van a remolc, copiant les idees d'Ara Tarragona”.

El grup independent es pregunta com és que, tenint des de fa temps representació al consistori i poder fer alguna cosa al respecte, és ARA quan tots es posen d’acord en la necessitat de fer alguna cosa amb la seguretat. Ara Tarragona es qüestiona irònicament si fins que no han vist la seva proposta no se’ls ha acudit fer alguna cosa al respecte i si aquests partits grans han d’esperar que els partits petits facin propostes per després fer-se-les seves.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar