loader
menu

El PP promet abaixar els impostos als tarragonins

El Circ dilluns, 18 de maig de 2015

El candidat del PP també ha pujat de velocitat i ha promès que abaixarà els impostos als tarragonins si surt escollit alcalde el proper 24 de maig. “S'ha de retornar el gran esforç que han fet els nostres veïns de cara les administracions públiques en els darrers anys”.

Foto: pp tarragona

“Molts ajuntament de capitals de província, molts d’ells governats pel Partit Popular com Sevilla, Málaga, Córdoba, Castellón, Ciudad Real, Ávila o Huesca, han abaixat els impostos enguany, però també ciutats governades per socialistes com Avilés o Toledo”, ha explicat.

Alejandro ha recordat que “Ballesteros s'ha limitat durant aquesta legislatura a congelar-los, però això no és suficient” i que es tracta d'una “reforma realista que suposaria deixaria de recaptar 4,5 milions d'euros”, insistint que “quan l'economia es torna a reactivar la baixada d'impostos significa que hi hagi una més gran recaptació”.

El Popular ha exposat la seva proposta, que consistirà en “una baixada general de l’IBI del 10%, perquè en els darrers 4 anys s’han viscut dues pujades, amb un 20% acumulat”. I també “una rebaixa de la Plusvàlua d’un 25% que serviria per donar lloc a una reactivació econòmica”.

A aquestes propostes, Alejandro afegirà dos col·lectius, com “les famílies nombroses i monoparentals, que tindrien un 10% afegit a les bonificacions ja existents de l’IBI, un 10% en la taxa de la brossa, un 10% en l’impost de vehicles i un 10% a les llars d’infants”. A més, “en el cas dels jubilats i desocupats de llarga durada tindrien un 10% en la taxa de la brossa i un 10% en l’impost de vehicles”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar