loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN recupera la revetlla de Sant Joan

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 20 de maig de 2015

Avui s'ha presentat la programació al voltant de la Festa de Sant Joan i dels tradicionals actes al voltant del foc, que com a novetat tindran la recuperació de la tradicional revetlla. D’una banda, la tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Begoña Floria, ha volgut destacar la rellevància que pren el foc; ja que passa ser “el nucli vertebrador de la nit de Sant Joan”, recuperant més espai itinerant i més força.

Totes les bèsties de foc de la ciutat, junt amb el ball de diables, la colla de diables Voramar i els acompanyants convidats enguany: els Diables del Morell i la Colla de Diables de les Borges del Camp sortiran a partir de les 23h des de la Plaça de les Cols i seguiran per Major fins arribar a la Rambla Nova, davant del Teatre Tarragona on faran la carretillada final, que donarà pas a la revetlla.

Revetlla al tram final de la Rambla

Floria també ha destacat, en aquest sentit, la recuperació de la revetlla, que amb aquest canvi dels elements de foc, també es farà al tram final de la Rambla Nova, tocant al Balcó del Mediterrani, amb l’actuació de la Ghetto Orquestra.

A la celebració d’enguany, també s’hi sumen el desvetllament nocturn dels ninots de les foguerades la nit del dissabte 20 de juny i la ja consolidada arribada de la Flama del Canigó a la ciutat que es desenvolupa, com és tradicional , al Serrallo.

A més, aquest any els Xiquets de Tarragona se sumen a la celebració de la nit més curta de l’any, amb una proposta d’activitats infantils a la tarda i una sessió de DJ’s a la nit, a la plaça del Rei.

La Diada de Sant Joan, de dimecres 24 de juny, tindrà lloc a la plaça de la Font la tradicional diada Castellera amb les 4 colles de la ciutat.

(Consulteu la programació de Sant Joan en el document adjunt.)


Documents

Sant Joan TGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar