loader
menu

Abelló (CiU) fa entrar en campanya l'obra del Mercat de TGN i desferma la fúria de l'Ajuntament

Sergi Casado dimecres, 20 de maig de 2015

La campanya s'ha escalfat a Tarragona, o potser el més encertat seria dir que qui l'ha escalfat ha estat el candidat de Convergència i Unió a l'alcaldia, Albert Abelló. I amb l'obra del mercat pel mig. Tot ha vingut per una conversa entre comerciants i veïns de l'entorn amb l'alcaldable nacionalista, a qui també acompanyava el president del comitè local de CDC, Jordi Sendra.

Una imatge d'avui de l'obra de l'entorn del mercat. / circdetarragona.com

Pérez, Floría i Anton. / circdetarragona.com

Abelló i Sendra parlant amb comerciants de l'entorn del Mercat. / ciu

Foto: ciu

Abelló transitava pel carrer i s'ha aturat a xerrar amb els comerciants, interessant-se per l'estat de les obres. Segons ha pogut saber El Circ, al candidat li han explicat que alguns dels treballadors els havien comentat que l'empresa els havia dit que s'agafessin la feina amb calma perquè no tenien material.

Al cap d'unes hores, la candidatura de CiU ha denunciat que l'obra del mercat s'havia tornat a aturar i ha acusat Ballesteros de mentir. El rumor i els comentaris sobre una possible aturada de l'obra tornaven a circular, encara que a l'obra hi han estat treballant durant tot el dia.

L'atac i l'acusació d'Abelló anava dirigida a Ballesteros, però en la seva faceta d'alcalde. Per això, la resposta desmentint-ho tot l'ha fet l'equip de govern del PSC.

Amb la portaveu, Begoña Floría, al capdavant, la regidora i presidenta d'Espimsa, Patrícia Anton, el regidor d'Hisenda, Pau Pérez i el director de l'obra. Fins i tot hi ha assistit el regidor de CiU Xavier Quintana, encara que, oficialment com a membre del Consell d'Administració d'Espimsa.

"Està actuant sense escrúpols i amb mentides. Ha creat una alarma innecessària enfundada en mentides. N'ha fet una manipulació interessada", ha etzibat Floría, qui ha recordat que Abelló posseeix 10 parades al Mercat. "Ell hi té interessos i ha posat sempre pals a les rodes."

Des de l'Ajuntament el ritme de l'obra de l'entorn del mercat va a bon ritme i es preveu que al juny estigui enllestida. Floría i després Pat Anton han desacreditat les crítiques d'Abelló. De material no en falta, però a causa de la pluja es va amagar a dins del Mercat perquè no es mullessin. I d'aquí, possiblement, és d'on hauria d'haver vingut el malentès. "Hi tenim 1.000 metres quadrats de rajola com la que s'està posant ara", ha explicat Pat Anton.

Abelló ha afegit salsa al final de campanya a Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar