loader
menu

CIUTAT

Dues-centes alegries; mil vuit-centes desil·lusions

El Circ Ciutat dijous, 21 de maig de 2015

Els socis del Nàstic han estat pendents durant tot el dia del sorteig que s'havia fer per assignar les 200 entrades per assistir al primer partit de play-off a Huesca el diumenge 24 a les 18h. D’entre les 2018 sol·licituds per les poques entrades disponibles, les escollides per sorteig han estat les del número 1 al 191 i les del 2011 al 2018.

Una imatge del sorteig, fet davant Notari. / www.gimnasticdetarragona.com

Els afortunats del sorteig podran passar a recollir i fer el pagament de les seves entrades (23 euros) a les oficines de la Federació de Penyes del Nàstic a partir de demà, divendres dia 22, a les 10:00h a 13:00h del mati i de les 18:00h a les 20:00h de la tarda. No obstant, en cas de no fer-ho durant el divendres i en l’horari especificat, les entrades no recollides quedaran alliberades i passaran a disposició del següents números a partir del 191.

En cas que demà a partir de les 20:00h, es confirmi que hi haurà més entrades a disposició del Nàstic, aquestes seran repartides per ordre correlatiu a partir del número 191 o del número resultant després d’haver alliberat les entrades dels socis que no hagin passat a recollir-les.

La Federació de Penyes del Nàstic es posarà en contacte amb els guanyador per explicar-los els detalls de com recollir les seves entrades.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar