loader
menu

Abelló (CiU) posa molt bona nota a la seva campanya

El Circ divendres, 22 de maig de 2015

L'endemà d'haver escalfat la campanya amb l'obra del Mercat i d'assegurar davant del president Mas que cada dia arribava a casa "amb ganivetades", el candidat de CiU, Albert Abelló, ha fet un balanç “molt positiu” dels dies autèntics de circ electoral.

Foto: CiU

Ha manifestat que aquestes últimes setmanes la candidatura que encapçala, simpatitzants i militants “han fet una feina espectacular”. “Hem treballat intensament”, ha afegit el candidat de CiU que ha explicat que la candidatura ha estat acollida amb una gran acceptació per part de nombroses entitats veïnals, culturals, socials i econòmiques de Tarragona. “Hem explicat el nostre programa dissenyat per reactivar l’economia i generar ocupació sense deixar ningú enrere, un programa amb idees i suggeriments que els mateixos veïns i veïnes han aportat”, ha afirmat el candidat.

Abelló ha destacat que “cada dia ens hem reunit amb ciutadans de Tarragona”. “Molts d’ells ens han demostrat el seu malestar davant la paràlisi que la ciutat està patint en aquests darrers anys”, ha assegurat el candidat de CiU, que ha destacat que “ens demanen que no perdem més oportunitats i recuperem tot el que hem perdut”

També ha recordat algunes de les seves principals propostes com ara l’ajut de 1.000 euros a totes les empreses que contractin a tarragonins i tarragonines majors de 45 anys sense prestació d’atur, així com les bonificacions fiscals tant a les empreses que apostin per obrir un negoci a la ciutat com a les famílies nombroses, monoparentals i amb pocs recursos econòmics.

“Estarem al costat de les persones”, ha reiterat Abelló, que també ha recordat la seva aposta per la creació del Fons Local contra l’exclusió i la promesa. “El primer any destinarem 150.000 euros per fer front a les situacions extremes de risc”, ha manifestat el candidat de CiU.

Abelló, però, assenyala que “la millor política social és aquella capaç de generar ocupació” i que per aquesta raó el programa de CiU incorpora nombroses propostes per reactivar l’economia i millora la qualitat de vida dels ciutadans com ara el projecte “Illa Corsini”, el primer pas per convertir Tarragona en la capital comercial de les comarques tarragonines, una nova política d’aparcaments endreçada, informativa i que permeti que aparcar als aparcaments públics costi un màxim de 3 euros al dia, així com el compromís d’aconseguir que un milió de turistes a l’any pernoctin a la ciutat gràcies a programes com Tarragona52.

Entre altres propostes, Abelló també ha recordat el seu compromís en unir tant físicament com emocionalment tots els racons de la ciutat mitjançant els Vials Tarragona, un vial que anirà de Sant Salvador al Serrallo i un altre que començarà a Bonavista i acabarà a La Móra i Ferran.

“Tarragona estarà per damunt de tot, per damunt dels interessos personals i de partit”, ha conclòs el candidat de CiU.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar