loader
menu

Més de 90.000 tarragonins i tarragonines, cridats a votar

El Circ diumenge, 24 de maig de 2015

Prop de 91.000 tarragonins i tarragonines estan cridats a votar en les eleccions municipals del 24-M, una xifra lleugerament superior a la de 2011 (89.216). El nombre de meses electorals, però, és inferior, 142, moltes menys respecte les de 2011 (188).

La participació a les 11h era del 9,98 %, lleugerament inferior a la de 2011 (10,10 %).

Segons dades facilitades per l'Ajuntament de Tarragona, a les 11 h del matí la participació havia estat del 9'98 per cent, lleugerament per sota de la mateixa dada l'any 2011 (10,10 per cent). Les següents actualitzacions sobre la participació es faran a les 12.45h, 17h i 19.30h. Els col·legis electorals tancaran a les 20h.

El candidat més matiner ha estat el de la CUP, en aquest cas, candidata, Laia Estrada, que ho ha fet a les 9 en punt del matí. Durant tot el matí han anat votant la resta de candidats tarragonins: Ballesteros (PSC), Abelló (CiU), Alejandro Fernández (PP), Rubén Viñuales (CUP), Pau Ricomà (ERC) i Arga Sentís (ICV-EUiA). L'últim en fer-ho era el cap de llista d'ARA Tarragona, Emili Rivelles, que tenia previst votar a les 12.15h.

Alejandro Fernández (PP). /@alejandroTGN

Ballesteros (PSC). / @pfballesteros

Laia Estrada (CUP). / @cuptarragona

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Arga Sentís (ICV-EUiA). /@icvtgn

Rubén Viñuales (Ciutadans). / @rvinualesc

Pau Ricomà (ERC). /@esquerraTGN

Emili Rivelles (ARA Tarragona). / @ARATarragona

Adéu als regles, els bolígrafs i els papers

A la ciutat de Tarragona, junt amb Badalona, s'han estrenat les Meses Administrades Electrònicament (MAE), un sistema ja s'ha implantat a 20 ciutats més d'arreu de l'estat. Els membres de la mesa introdueixen el DNI electrònic a un PC portàtil amb mòdem GPRS i les dades es transmeten telemàticament, sense recórrer al famós regle, el bolígraf i el paper.

D'aquesta manera, les dades de participació s'obtenen de manera instantània, s'agilitza també el procés de recompte i s'eviten errades humanes en la transcripció de les dades.

(Seguirem actualitzant les dades)


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar