loader
menu

CiU es dóna la gran patacada amb Abelló i obté el pitjor resultat de la història a TGN

Sergi Casado dilluns, 25 de maig de 2015

Les grans patacades electorals a Tarragona tenen nom propi: Convergència i Unió i el Partit Popular. Principalment, la federació nacionalista, qui amb Albert Abelló buscava "despertar Tarragona" i vistos els resultats queda clar que ha estat la gran derrotada. Més que derrota, els resultats de CiU freguen el ridícul.

Passa de 7 regidors a només 3 i continua la seva caiguda lliure.

CiU partia dels 7 regidors que va obtenir Victòria Forns l'any 2011, i s'ha quedat amb només 3, els pitjors guarisme dels convergents en tota la seva història a Tarragona. Fins ara, els 4 regidors obtinguts durant els primers comicis democràtics, l'any 1979, eren, a la vegada, els primers resultats, però també els pitjors.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Potser, per això, Abelló va trigar en aparèixer i donar explicacions als militants, decebuts i desmoralitzats, en comprovar que un partit acostumat a tastar poder queda relegat a cinquena força dins d'un consistori que ha governat durant diversos mandats; l'últim de 2003 a 2007, amb 10 regidors.

"No ens ha anat bé, el resultat ha estat molt desagraït, què hem fet malament?", s'ha preguntat Abelló, mentre es dirigia als seus militants. Tot i la clatellada que havia acabat de rebre, el candidat convergent ha tret ferro i ha deixat clar que "avui és el primer dia per començar a guanyar les eleccions de 2019." En cap moment s'ha parlat de dimissió, tot i que el disgust ha estat enorme i la desil·lusió, també.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar