loader
menu

ICV manté el seient d'Arga Sentís, però continuarà sent la última força del plenari de TGN

Gerard Nomen dilluns, 25 de maig de 2015

Els resutats d'Iniciativa per Catalunya-EUIA poden tenir lectura en clau positiva, però també en negativa. La llista dels ecosocialistes pot presumir que és l'única de les quatre que tenien representació que s0ha mantingut. Arga Sentís tornarà a ocupar el seu seient al plenari de l'Ajuntament de Tarragona.

Arga Sentís, votant. / ICV TGN

La lectura negativa és que tot i l'arribada de tres noves forces al plenari (Ciutadans, ERC i CUP), ICV-EUiA continua sent la que té menys representació amb un únic regidor dels 27.

Tot i començar la nit amb seriosos dubtes, després que el sondeig de TV3 contemplés l'opció que els ecosocialistes es quedessin fora del consistori, la tranquil·litat ha arribat a la seu del partit amb la confirmació del regidor.

L'aposta de concórrer sols en coalició amb EUiA i rebutjar unir-se al projecte de Tarragona en Comú ha tingut bons resultats per a la formació ecosocialista. Una ICV que, gràcies a mantindre resultats i la baixada de CiU i PP, escurça distàncies amb la resta de partits polítics del consistori tarragoní.

Ara Tarragona es queda sense representació

L'intent de traslladar l'èxit d'Ara Reus a la Plaça de la Font ha fracassat. L'experiment tarragoní liderat per Emili Rivelles no ha aconseguit sumar els vots necessaris per entrar a l'Ajuntament, com ja mostrava el sondeig de TV3 de les vuit del vespre. Nit sense sorpreses a la seu electoral d'Ara Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar