loader
menu

El PP perd el seu poder de seducció a TGN i també s'estimba

Sergi Casado dilluns, 25 de maig de 2015

L'estrepitosa derrota de Convergència i Unió i d'Albert Abelló ha restat protagonisme a la garrotda que ha rebut el Partit Popular i el seu candidat, Alejandro Fernández. Si la plantofada de CiU ha estat històrica, la del PP tampoc no s'ha quedat curta.

Perd 3 regidors i es queda amb 4, els mateixos que tenia l'any 2003

Alejandro, que ha estat tota la campanya fent-se dir alcalde, també és un dels grans perdedors, i en els seus tercers comicis com a candidat. Els populars han perdut 3 dels 7 regidors que tenien i es queden amb només 4, tal com estaven l'any 2003.

Foto: Gerard Nomen

Són els mateixos que C's, que li ha menjat espai i vots arreu de la ciutat, i que ERC, amb qui torna a estar en igualtat de condicions al plenari tarragoiní.

"El resultat és decebedor i molt dolent, no era el que esperàvem i ho hem de reconèixer", ha reconegut el cap de llista popular. Això, sí, crits d'Alejandro, Alejandro i aplaudiments entre els militants populars, compungits i estorats per la patacada inesperada. La "Tarragona guanyadora", el lema del PP durant la campanya, haurà d'esperar.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar