loader
menu

CIUTAT

Dos incendis en menys de quatre hores cremen 5 hectàrees de vegetació a Torreforta i a Sant Salvador

El Circ Ciutat dimarts, 26 de maig de 2015

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les tres de la tarda en un incendi de canyes i mata baixa al barri de Torreforta i tenen controlat i estabilitzat l'altre foc declarat també en zona boscosa entre els Hostalets dels Pallaresos i el barri de Sant Salvador, que s'havia declarat unes hores abans.

A Torreforta, per precaució, els Bombers han desallotjat una cinquantena de persones

1,5 ha cremades a Torreforta i una cinquantena d'evacuats

Imatges de l'incendi a Torreforta. / Josep Suñé / Tarragona Ràdio

Imatges de l'incendi a l'entorn del barri de Sant Salvador. / Josep Suñé / Tarragona Ràdio

Com a mesura preventiva, i segons els Mossos d’Esquadra, ha calgut evacuar unes 50 persones que utilitzaven el poliesportiu, la piscina i el centre cívic de Torreforta, així com unes cases a tocar d’uns horts.

Hores d’ara treballen en l’extinció de l’incendi 9 dotacions terrestres i 1 helicòpter. La superfície afectada fins ara és d’1,5 hectàrees, aproximadament. L’incendi, a hores d'ara, està estabilitzat (des de les 16.58 hores). Els Bombers han aconseguit envoltar pràcticament tot el perímetre de l’incendi, malgrat que en algunes zones el foc toca a petits rierols i s’hi extingeix sense dificultat en arribar-hi.

3,5 ha cremades a Sant Salvador

Unes hores abans, els Bombers ja havien treballat en un altre incendi de vegetació, i també en un barri, en aquest cas, a l'entorn del barri de Sant Salvador, on han cremat 3,5 hectàrees.

D’aquest incendi, els Bombers n’havien rebut l’avís a les 12.38 hores. S’ubicava a tocar d’un centre de disminuïts. El foc, però, està totalment controlat des de les 16.36 hores i no ha calgut fer cap evacuació. Hi han treballat 12 dotacions terrestres i 3 mitjans aeris (1 helicòpter i 2 avions de vigilància i atac). Per ara es desconeixen les causes d’un i altre incendi.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar