loader
menu

CIUTAT

Un altre patruller de l'Armada Espanyola farà una escala de tres dies al Port de TGN la setmana que ve

El Circ Ciutat dimarts, 26 de maig de 2015

Tarragona haurà rebut la visita de dos vaixells militars en menys d'un mes. La Subdelegació del Govern ha anunciat que la setmana que ve el patruller de l'Armada espanyola 'Infanta Elena' farà una escala de tres dies al Port de Tarragona. L'Infanta Elena', que es troba participant en els exercicis de seguretat marítima MARSEC 15 en aigües del Mar Mediterrani, té previst realitzar l'escala els dies 27, 28 i 29 de maig.

Foto: defensa.gob.es

Tot just dues setmanes després que un altre patruller, El Vigía, també va fer una aturada de 48 hores en aigües tarragonines.

Durant la seva estada, el patruller Infanta Elena, romandrà atracat al moll de Llevant i realitzarà jornada de portes obertes el dijous 28, de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 hores. La visita consistirà en un recorregut per diferents compartiments del vaixell, on s'explicaran les missions i forma de treballar dels patrullers.

La missió principal d'aquest vaixell, que compta amb una tripulació de 90 persones, és la vigilància marítima, abastant aspectes com la protecció del medi ambient, vigilància de pesca, lluita contra la immigració il·legal, el tràfic d'estupefaents i el control del trànsit marítim.

El patruller va ser construït com corbeta de la classe "Descoberta" per l'empresa Nacional Bazán (actual Navantia) a Cartagena i va ser lliurat a l'Armada el 12 de juliol de 1980. Inicialment, va passar a formar part de la 21a Esquadrilla d'Escortes amb base a Cartagena.

El 13 de gener de 2004, va canviar el seu numeral F-33 per P-76, i va quedar classificat com patruller d'altura.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar