loader
menu

CIUTAT

Una avaria imprevista obliga a tancar la piscina de SPiSP de manera provisional

El Circ Ciutat divendres, 29 de maig de 2015

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) ha detectat una avaria tècnica imprevista a la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau. Per tal d’analitzar el més aviat possible l’abast de la incidència i minimitzar al màxim el temps i grau d’afectació per als usuaris, la piscina quedarà tancada al públic de forma provisional a partir de demà dissabte a les 15 hores.

Un cop analitzat i conegut l’abast real de la incidència es comunicaran els terminis necessaris per a la reobertura habitual de la instal·lació. De moment, els cursos i activitats aquàtiques dirigides programades per la setmana vinent queden anul·lades i seran reubicades durant la setmana del 22 al 28 de juny, respectant el mateix dia i horari, i sempre que l’avaria hagi estat reparada.

En aquest sentit, el PMET informarà a partir de demà dissabte 30 de maig de forma individualitzada a tots els cursetistes afectats.

El PMET lamenta les possibles molèsties ocasionades i recorda a tots els seus abonats que poden seguir utilitzant la resta d’instal·lacions de la xarxa esportiva del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. Per a més informació poden contactar al correu electrònic pme@tarragona.cat o trucar als telèfons de la instal·lació: 977 200 298 o 977 200 812.

Foto: www.tarragona.cat


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar